FILIPS STADION

"Zmajevi" odradili posljednji trening pred Nizozemsku, Zeljković fudbalerima održao motivacioni govor

Utakmica Nizozemska - Bosna i Hercegovina igra se sutra od 20:45

S večerašnjeg treninga - Avaz
Trening BiH - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2
E. Ć.

6.9.2024

Fudbaleri Bosne i Hercegovine odradili su na Filips stadionu u Ajndhovenu posljednji trening uoči sutrašnje utakmice protiv Nizozemske u 1. kolu Lige nacija.

Večerašnjem treningu je prisustvovao direktor nacionalnih reprezentacija Emir Spahić, kao i prvi čovjek Fudbalskog saveza BiH Vico Zeljković, te brojni čelnici krovne kuće bh. fudbala.

Zeljković je tom prilikom održao "Zmajevima" motivacijski govor te im iznio planove za predstojeći period.

- Sa svojim saradnicima direktorom reprezentacije Emirom Spahićem, potpredsjednicima Ivanom Beusom i Irfanom Durićem, generalnim sekretarom Adnanom Džemidžićem i savjetnikom Markom Miličićem posjetio sam reprezentativce na treningu uoči sutrašnje utakmice protiv Nizozemske, kojom će za nas početi nova sezona UEFA Lige nacija - naveo je Zeljković na Instagramu.

Inače, selektor Sergej Barbarez i njegov stručni štab će biti na mukama sa odabirom početnog sastava zbog izostanka Seada Kolašinca i Anela Ahmedhodžića.

Utakmica Nizozemska - Bosna i Hercegovina igra se sutra od 20:45 s prijenosom na BHT1. Tekstualni prijenos moći ćete pratiti na portalu Avaz.ba.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.