NOGOMETNA ZVIJEZDA

Jedna od Ibrahimovićevih genijalnih izjava: Ako su ti golovi bolji od seksa, imaš problem

Zaprosio sam je i rekla je ne, rekao je nogometaš o svojoj partnerici Heleni Seger

Zlatan Ibrahimović. Youtube

N. Aj.

prije 4 sata 57 minuta

Nogometaš Zlatan Ibrahimović čvrsto se drži svoje izjave da je seks bolji od zabijanja golova u utakmicama. Prošle godine gostovao je u emisiji Pirsa Morgana (Piers), a voditelj ga je pitao je li on jedan od onih nogometaša koji govore da je zabijanje golova bolje od seksa.

Zlatan je na to odgovorio: 

- Seks je bolji. Ko god misli suprotno, ima neki problem u krevetu.

Da se nije predomislio u vezi te izjave dokazao je gostujući u emisiji Hot Ones gdje je jeo ljuta krilca i odgovarao na pitanja. Voditelj mu je ponovio njegovu raniju izjavu, a Ibrahimović je, kroz suze zbog ljutog umaka, rekao da se drži svojih riječi.

- Da, mora potražiti veliku pomoć. Ako su ti golovi bolji od seksa, onda imaš problem sa svojim seksualnim životom. Ništa nije bolje od seksa. Seks je bolji od golova - 100 posto. Kome nije tako, treba pomoć - rekao je Zlatan.

Emisija sa Zlatanom u jednom danu skupila je više od milion i po pregleda.

Nogometna zvijezda s partnericom Helenom Seger u vezi je od 2002. godine. Imaju dva sina, Maksimilijana (Maximilian) i Vinsenta (Vincent), ali nisu u braku.

- Zaprosio sam je i rekla je ne. To je bilo prije nekoliko godina - rekao je Ibrahimović Pirsu Morganu i dodao:

- Rekao sam joj: "Poslije 20 godina, zaslužuješ biti u braku sa mnom." Rekla je kako ne mora biti u braku sa mnom kako bi bila sa mnom. Ona je jaka, vrlo jaka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.