IZJAVA ZA AVAZ

Ivica Pjanić je sa Segmedinom Srnom-Bajramović sarađivao godinama: Zračila je dobrotom i kad je bilo teško

Uvijek se izdvajala od svih drugih po svom nezaboravnom osmijehu i po širini koju je ostavljala i nudila svakom čovjeku koji nam je prišao i sa kojim smo sarađivali, kazao je Pjanić

Ivica Pjanić i Segmedina Srna Bajramović. Avaz

Piše: E. Ć.

31.5.2022

Bosanskohercegovačku javnost rastužila je vijest o smrti zastupnice u Skupštini KS Segmedine Srne-Bajramović koja je iznenada preminula jutros u 49. godini.

Najteže je njenim najbližima, prijateljima i svim onim koji su je poznavali. Njene kolege imaju samo riječi hvale, ističući njen vedri duh, dobrotu, ali i veliki profesionalizam. Tužna vijest pogodila je i Ivicu Pjanića koji je deset godina sarađivao sa Segmedinom. Bio je njen prvi saradnik na emisiji "Subotom uvečer sa Segmedinom Srnom" koju je vodila deset godina.

- Bili smo prijatelji koji smo u svemu tražili bolje i pozitivnije. Segi je ostavila pečat posebnosti. Uvijek se izdvajala od svih drugih po svom nezaboravnom osmijehu i po širini koju je ostavljala i nudila svakom čovjeku koji nam je prišao i sa kojim smo sarađivali - rekao je Pjanić za "Avaz".

Ističe da je odlazak Segmedine užasna tuga i praznina koju ostavlja.

- Svi smo još u šoku. Sve nas je pogodila ova tužna vijest. Upravo razmišljajući o svim zajedničkim godinama, u ovom trenutku mogu se samo sjetiti njenog osmijeha, profesionalizma i dobrote kojom je uvijek zračila i kada je bilo teško - kazao je za portal "Avaza" Ivica Pjanić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.