HUMANOST NA DJELU

Pripadnici Granične policije BiH u akciji prazničnog darivanja

Plemenitom akcijom, pripadnici Granične policije su izmamili osmijeh i radost onima kojima je to najpotrebnije te još jedanput pokazali veliko srce i humanost na djelu

A. O.

20.12.2022

Uručeni pokloni - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2

Pripadnici Granične policije BiH, uz niz operativnih akcija koje kontinuirano realiziraju s ciljem suzbijanja prekograničnog kriminaliteta, ne zapostavljaju ni akcije humanitarnog karaktera. 

Povodom nadolazećih blagdana, pripadnici Granične policije BiH su, 20. prosinca 2022. godine, pripremili i dijelili darove osobama s posebnim potrebama, oboljelima od raka i onima kojima je to najpotrebnije. Stotine paketića sa osnovnim životnim potrepštinama, kao i slatkišima i igračkama, podijeljeno je prilikom posjeta: Udruženju "Srce za djecu" Sarajevo, Samostanu "Egipat" u Sarajevu, Vojnoj bolnici u Sarajevu, Udruženju "Oplemeni srce" Istočno Sarajevo, Majčinom selu u Međugorju, Domu za djecu ometenu u tjelesnom ili psihičkom razvoju "Marija naša Nada", Udruženju za osobe s invaliditetom "Kutak sreće" Široki Brijeg, Udruzi fra Mladen Hrkać, a 28. prosinca, pripadnici Granične policije će posjetiti i Dom osoba s invaliditetom u Višegradu.

Plemenitom akcijom, pripadnici Granične policije su izmamili osmijeh i radost onima kojima je to najpotrebnije te još jedanput pokazali veliko srce i humanost na djelu. Ovo je jedna u nizu humanitarnih akcija Granične policije BiH, a svakako će se ovakve aktivnosti, sukladno mogućnostima, nastaviti i u budućnosti.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.