OBAVIJEŠTENA POLICIJA

Sukobili se predsjednik i potpredsjednik NSRS: "Ne podnosim bahate osobe i primitivce"

Stevandić je kratko istakao da “nije bilo sukoba ni rasprave”

Nenad Stevandić. Printscreen / RTRS

H. J. I.

17.7.2023

U zgradi Narodne skupštine RS u Banjoj Luci došlo je do sukoba između predsjednika NSRS Nenada Stevandića (Ujedinjena Srpska) i potpredsjednika Petka Rankića (Socijalistička partija), a o svemu je obaviještena policija.

Sve prijavljeno policiji

- Rankić je danas poslijepodne prijavio da je imao sukob u NSRS sa Stevandićem i da su mu upućene prijetnje. Policijska uprava Banja Luka je obavijestila dežurnog tužioca koji je naložio preuzimanje mjera radnji, odnosno da se od obojice uzmu izjave - nezvanično je za Mondo istakao dobro obaviješten izvor iz istrage.

Stevandić je kratko istakao da “nije bilo sukoba ni rasprave”.

"Ne dozvoljavam nikome da se ponaša kao kauboj"

- Ne postoji rasprava. Ko hoće da komunicira po poslovniku može prisustvovati sastancima u mom kabinetu, ko ne želi, ispratim ga iz kabineta. Ja vodim skupštinu i moraju se poštovati pravila i uvijek se poštovati poslovnik. Ne dozvoljavam nikom da se ponaša kao kauboj - rekao je Stevandić.

Na Twitteru je dodao: 

- Danas sam naložio potpredsjedniku NSRS Petku Rankiću da izađe iz mog kabineta jer sam prekinuo sastanak radi njegovog ponašanja i ometanja rada. Poslušao je nakon mog insistiranja. Spinuju se "senzacionalne informacije" pa da se zna istina. PS. Ne podnosim bahate osobe, primitivce i slično.” 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.