"AVAZ" NA LICU MJESTA

Foto + video / Memorijalna šetnja za tragično stradale doktorice Azru i Almu: Njihov gubitak nikad niko neće moći nadoknaditi

Na mjestu stradanja je upriličeno polaganje cvijeća i odavanje počasti smrtno stradalim doktoricama Azri i Almi

Odata počast doktoricama Azri i Almi - Avaz
Položeno cvijeće na mjestu stradanja - Avaz
Dnevni avaz
Ispred Medicinskog fakulteta - Avaz
S lica mjesta - Avaz
+5

26.5.2024

Brojni građani se okupljaju ispred Medicinskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu povodom memorijalne šetnje za tragično stradale doktorice Azru Spahić i Almu Suljić.

18:31 - Na mjestu stradanja je upriličeno polaganje cvijeća i odavanje počasti smrtno stradalim doktoricama Azri i Almi.

18:28 - Drugarica stradalih doktorica Azre i Alme: Njihov gubitak nikad niko neće moći nadoknaditi.

18:23 - Šetnja kreće ispred Medicinskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu sa rutom kretanja do mjesta stradanja tj. mjesta gdje se sada nalazi Spomen ploča – Marijin Dvor.

18:18 - Krenula je memorijalna šetnja za stradale doktorice Azru Spahić i Almu Suljić.

Danas je prva godišnjica od tragične noći kada je Armin Berberović udario Azru Spahić i Almu Suljić na pješačkom prijelazu upravljajući vozilom u alkoholiranom stanju i bez vozačke dozvole.

- Šetnja kreće ispred Medicinskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu sa rutom kretanja do mjesta stradanja tj. mjesta gdje se sada nalazi Spomen ploča – Marijin Dvor. 

Na mjestu stradanja će biti upriličeno polaganje cvijeća i odavanje počasti smrtno stradalim kolegicama - naveli su ranije iz Udruženja studenata Medicinskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.