NA LICU MJESTA

Video / Pogledajte kako je urednik "Avaza" vratio 2 KM Semiru Efendiću: Ne primamo donacije od kriminalaca!

Čovjek kojem glas zadrhti od pitanja boji li se procesuiranja, a rumenilo udari u obraze, ima važnijih problema u životu

Semir Efendić: Vratili smo mu 2 KM. Avaz

E. Ć.

prije 3 sata 46 minuta

Semir Efendić, načelnik Novog Grada i predsjednik političkog batrljka Stranke za BiH, obavijestio je svoje pristalice da je "Dnevni avaz" objavio tačnu informaciju da mu je blokirano 30 računa. 

Efendić je prešutio da su računi blokirani i to zbog duga od 70.000 KM jednoj gospođi, ali uplatom od 2 KM "Avazu" želio je dokazati da je jedan račun SBiH deblokiran. 

S obzirom na to da je "Avaz Roto Press" ozbiljna i društveno odgovorna kompanija, koja itekako vodi računa s kim posluje, odlučili smo uplaćeni novac vratiti Efendiću, jer mi nemamo šta raditi s kriminalcima poput njega.

Umjesto prepucavanja po društvenim mrežama, Efendić treba da odgovori na nekoliko pitanja, prije svih istražnim organima. Čovjek kojem glas zadrhti od pitanja boji li se procesuiranja, a rumenilo udari u obraze, ima važnijih problema u životu.

Zašto je napravio lični lift u zgradi Općine, ko je kriv što je konstrukcija gola usmrtila dječaka prije nekoliko godina i brojna druga pitanja poput saobraćajne nesreće koju je skrivio, o kojima ćemo drugom prilikom. 

Pogledajte video. 

Besplatno se pretplatite na YouTube kanal Avaz TV.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.