ŠOKANTNO

Detalji smrti Džejle Drapić: Stomatolog od porodice tražio "da mu ne udaraju na egzistenciju"

Neovisno o tome ko je kriv za veliki gubitak, u teškim trenucima za porodicu Drapić, minimum je bio izraz žaljenja zbog smrti djevojke

Džejla Drapić: Preminula nakon intervencije na zubu. Facebook

prije 3 sata 42 minute

Ne stišava se bura nakon smrti Džejle Drapić, tinejdžerke iz Sarajeva. Kako je portal "Avaza" objavio, Džejla je preminula nakon komplikacija prilikom stomatološke intervencije. 

Kako smo objavili, Džejla se liječila u stomatološkoj ordinaciji "Mekić" u vlasništvu doktora Harisa Mekića. 

I dok se čekaju rezultati obdukcije, nakon čega će precizno biti utvrđeno kako i zbog čega je nesretna djevojka preminula, šokantno je ponašanje ljekara na koje niko nije ostao imun, a pogotovo članovi porodice preminule Džejle Drapić. 

Prema pouzdanim informacijama "Avaza", nakon što su iz porodice Drapić uputili poziv stomatološkoj ordinaciji tačnije doktoru stomatologu Harisu Mekiću, s druge strane uslijedio je šokantan odgovor. 

- Ne udarajte mi na egzistenciju - rekao je doktor Mekić na zaprepaštenje članova porodice.  

Slično je odgovorio i novinarima "Avaza": "Molim vas da poštujete moju privatnost". 

Neovisno o tome ko je kriv za veliki gubitak, u teškim trenucima za porodicu Drapić, minimum je bio izraz žaljenja zbog smrti djevojke. 

Podsjetimo, o cijelom slučaju obaviješteno je Tužilaštvo Kantona Sarajevo, koje je pokrenulo istragu kako bi utvrdilo okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog ishoda.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.