UNAPRIJEDILI SISTEM

Sajam ZEPS pokrenuo prvu vlastitu digitalnu poslovnu platformu

Menadžer Generalnog BH sajma ZEPS 2024. Sanel Ibrić pojasnio je da su pokrenuli digitalnu B2B platformu

Zeps 2024.. Fena

FENA

17.7.2024

Generalni BH sajam ZEPS 2024 pokrenuo je digitalnu poslovnu platformu za predstojeći sajam u cilju pronalaska partnera, ugovaranja poslovne saradnje i zakazivanja sastanaka na sajmu koji će biti održan u Zenici od 1. do 5. oktobra ove godine.

Riječ je prvoj vlastitoj B2B digitalnoj platformi jednog sajma u Bosni i Hercegovini koja unaprijed omogućava jednostavnu uspostavu poslovnih kontakata svih izlagača.

Jednostavnom registracijom na B2B platformi moguće je izraditi svoj poslovno/partnerski profil, te rezervisati termin za sastanak sa predstavnicima kompanija za koje postoji interes za saradnjom. Sudjelovanje na B2B susretima je besplatno, a registracije je moguće već sada izvršiti na https://b2b.zeps.ba.

Menadžer Generalnog BH sajma ZEPS 2024. Sanel Ibrić pojasnio je da su pokrenuli digitalnu B2B platformu kako bi dodatno izišli u susret izlagačima i učesnicima sajma, i svima njima omogućili brže pronalaženje novih kupaca, dobavljača, partnera ili novih poslovnih kontakata iz regije zapadnog Balkana i šire.

- Bitno je istaći da na ovaj način izlagači unaprijed mogu dogovoriti susrete sa domaćim i internacionalnim partnerima, a što će im omogućiti različite vidove saradnje kao što su: plasman roba, posredovanje, zastupništvo, transfer tehnologija, transfer tehnoloških znanja, konsultantske usluge, istraživanje i razvoj, nabavka materijala i opreme, zajedničko investiranje, udruživanje, obezbjeđivanje finansijskih sredstava, te donacije u Bosni i Hercegovini - istakao je Ibrić.

ZEPS-ova digitalna B2B platforma je namijenjena posrednicima, investitorima, tehnološkim stručnjacima, istraživačima, konsultantima, dobavljačima, donatorima, i ostalim zainteresovanima.

Trehničku podršku B2B susretima na sajmu, koja osim B2B platforme predviđa prostor, usluge prevođenja i druge potrebne usluge, osigurat će ZEPS i Zenička razvojna agencijna - ZEDA, najavljeno je iz ZEPS-a.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.