KOLOPEROV KRVAVI POHOD

Majka ubijenog Tedija Slamića: "Uzeo mi je sina, ne znam kako će mi unuci dalje"

Kazala je da je njen sin otišao od ruke nekoga ko im je bio dužan

Tedi Slamić. PIXSELL

N. Aj.

31.1.2021

Lucija Slamić (47), majka Tedija Slamića, kojeg je jučer ubio Branko Koloper, govorila je za 24sata.hr.

Moj je sin bio prekrasan čovjek, imao je veliku dušu. Iza njega ostala je supruga i dvoje male djece, sin od 16 i kćerka od osam godina. Oboje su ga obožavali. Bili su baš lijepa obitelj. Najteže mi je što djeci trebaju i otac i majka. Oca više nema i to na ovako strašan način, a možete misliti kako je njihovoj majci sad. Tako sam sretna što ih imam, a sad se sve srušilo - kazala je Lucija Slamić.

Bio je dobar i radišan čovjek

Sa težinom u glasu pričala je o životu svog sina, ne dopuštajući provali emocija da zavlada i suzama da zakoče glas. Rekla je da mora naći snage za ustrajati jer je porodica treba u teškim trenucima zbog čega se ne smije slomiti.

- Sin mi je bio dobar i radišan čovjek. Završio je elektrotehniku i fakultet, a postdiplomski u Zagrebu nije završio. Mi smo s "Djelom" počeli rano, 90-ih godina, a on se rano počeo uključivati, još dok je bio u školi. Nakon što je suprug otišao u 113. brigadu, a ja ostala raditi, preuzeo je veliki dio posla. Vodio je tvrtku kvalitetno i ljudski. Moj sin je bio zbilja poseban čovjek - kazala je neutješna majka te dodala da je nedavno postao predsjednik cijele "Ultragros" grupacije kojoj pripada i njihova porodična firma "Djelo".

Policija ih čuvala

Kazala je da je njen sin otišao od ruke nekoga ko im je bio dužan te da ih je jučer policija čuvala ispred zgrade jer su se plašili da ubica ne bi potražio i njih u vrijeme dok se nije znalo da je presudio i sebi.  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.