VIŠE OSOBA UHAPŠENO

Muškarac iz Petrova u kući krio spid i oružje

Oduzeti 11 paketića spida, pištolj i puška

B. C.

4.8.2022

Paketići spida. MUP RS

Policija je u Petrovu pronašla i oduzela drogu i naoružanje od D.M. koji je i uhapšen, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Pronađeni su i oduzeti kutija u kojoj se nalazilo 11 paketića spida ukupne težine 54,1 gram, mlin sa ostacima spida, digitalna vaga, vazdušna puška, gasni pištolj, jedan pištolj u dijelovima i municija za pištolj.

Akcija je realizirana jučer, a dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj izjasnio se da navedeno ima obilježje krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Policija je u Modriči jučer uhapsila vozača iz Švajcarske čiji su inicijali V.S.K. kod koga je utvrđeno 1,79 promila alkohola u krvi.

Policija je istog dana u Doboju uhapsila vozača iz ovog grada sa inicijalima B.M. kojem je ustanovljeno 1,77 promila alkohola u krvi.

Policijskoj stanici Derventa juče je prijavljeno da je na kući u vlasništvu lica F.P. iz ovog grada utvrđena neovlaštena potrošnja električne energije. Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj izjasnio se da navedeno ima obilježje krivičnog djela krađa energije. 


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.