OGROMNA TUGA

Ženi (27) koja je preminula nakon sudara s vozom danas bio rođendan

Dolaskom do navedenog prijelaza, koji nije označen svjetlosno-zvučnom signalizacijom niti zaštićen polubranicima ili branicima, nije se zaustavila ispred istog i uvjerila da prugom ne nailazi voz

Mjesto zločina. DAMIR SPEHAR / PIXSELL

S. S. / Epodravina.hr

15.9.2022

U tragičnoj nesreći koja se dogodila kada je voz naletiona automobil u Bolfanu nedaleko od Koprivnice ugašena su tri mlada života, od toga dva dječja. Dječak (4) je stradao na licu mjesta, baš kao i 27-godišnjakinja, dok je 4-godišnja djevojčica od posljedica povreda preminula sat vremena kasnije u bolnici.

Automobil je u naletu voza poprilično uništen.

Nije bilo rampe

U međuvremenu, saopćenjem se nakon dovršenog uviđaja javila i varaždinska policija i saopćila da je automobilom iz smjera Svetog Petra upravljala 27-godišnjakinja, koja je i preminula.

Na prijelazu nije bilo rampe, kao ni zvučne i svjetlosne signalizacije, tek Andrijin križ i znak STOP.

- Dolaskom do navedenog prijelaza, koji nije označen svjetlosno-zvučnom signalizacijom niti zaštićen polubranicima ili branicima, nije se zaustavila ispred istog i uvjerila da prugom ne nailazi voz. Zbog toga je u njezino vozilo udario putnički voz koji je saobraćao na relaciji Koprivnica-Varaždin - saopćili su iz PU varaždinske.

Povrijeđena djevojčica bila u srodstvu

Kako piše Epodravina.hr, preminuli dječak sin je tragično stradale Valentine i muškarca koji je bio u automobilu, a čiji život nije ugrožen, dok je djevojčica bila njihova bratišna.

Živjeli su u Karlovcu Ludbreškom, a kako su ispričali njihovi poznanici, Valentini je danas bio rođendan.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.