BANJA LUKA

Osumnjičeni za ubistvo u Banjoj Luci sprovedeni u Tužilaštvo: Nasmrt pretukli Sašu Kisina

Svo troje su uhapšeni zbog sumnje da su počinili krivično djelo teško ubistvo

Ubice dovedene u Tužilaštvo. Nezavisne novine

S. S.

14.5.2024

Troje osumnjičenih za ubistvo Banjalučanina Saše Kisina (49) sprovedeno je u Okružno javno tužilaštvo Banja Luka, pišu Nezavisne novine.

Kisin je preminuo od povreda zadobijenih u ponedjeljak navečer u fizičkom sukobu u napuštenoj kući u banjalučkoj Ulici Jovana Dučića, u Urgentni centar UKC RS dovezen je sinoć u teškom zdravstvenom stanju i bez svijesti.

Odmah je operisan, ali je ubrzo podlegao, saopšteno je iz UKC-a RS.

- U 21.42 sati kolima Službe hitne pomoći Doma zdravlja Bana Luka u Urgentni centar UKC RS dovezen je pacijent u teškom zdravstvenom stanju i bez svijesti. Odmah po prijemu pristupilo se reanimaciji pacijenta, a nakon toga i hitnom operativnom zahvatu. Tokom noći pacijent je hospitalizovan u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje UKC-a te pored svih napora ljekara da mu spasu život, pacijent je preminuo dana 14.05.2024. godine u 03.25 časova", navode za "Nezavisne" iz UKC RS.

Inače policija je zbog ubistva uhapsila Dragana Jelaču (48) iz Čelinca koji im je od ranije dobro poznat, te djevojku S.V. (20) iz Laktaša i njenog sugrađanina D.K. (46) koji, kako saznaju Nezavisne ranije nisu prolazili kroz policijske evidencije.

Svo troje su uhapšeni zbog sumnje da su počinili krivično djelo teško ubistvo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.