"NE VJERUJEMO NIKOME"

Tetka rahmetli Nizame Hećimović ogorčena: U februaru sam pisala Rami Isaku da pomogne da se pokrene nova istraga, nikada mi nije ni odgovorio!

U sutrašnjem izdanju "Dnevnog avaza" čitajte zašto mobitel koji je koristio ubica Sulejmanović ni skoro godinu od monstruoznog ubistva, nije otključan

Tetka rahmetli Nizame Hećimović je ogorčena. Facebook - Fena

21.7.2024

Zijada Vuković-Pamuković, tetka rahmetli Nizame Hećimović, koja je do posljednjeg trenutka bila s njom, a iz čije kuće ju je monstrum Nermin Sulejmanović, 11. augusta prošle godine, i odveo do vikendice gdje ju je monstruozno pretukao, a potom ubio, pisala je Rami Isaku, federalnom ministru unutrašnjih poslova.

Vuković-Pamuković kaže za portal „Avaza“ da je u februaru pisala Isaku, da pomogne da se istraga u vezi sa slučajem njene sestrične ponovo pokrene, da se konačno otkrije šta je to što se nalazi u mobitelu monstruma Sulejmanovića.

- Pisala sam Rami Isaku u vrijeme poslije još jednog ubistva žene u Tuzli, Amre Kahrimanović. Pisala sam i tražila da ponovo pokrenu istragu, da otkriju šta se događalo, međutim, ja još ni dan-danas, evo 21. juli je, nikakav odgovor od Isaka nisam dobila. Eto koliko ima vremena kako je Amra ubijena, od Isaka nikakav odgovor nisam dobila. Ne vjerujemo više nikome – kazala je Zijada Vuković-Pamuković za portal „Avaza“. 

U sutrašnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza" čitajte zašto mobitel koji je koristio ubica Sulejmanović ni skoro godinu od monstruoznog ubistva, koje je potreslo državu, nije otključan, odnosno zašto porodicu ubijene Nizame nisu obavijestili o njegovom sadržaju. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.