CRNA GORA

Pucnjava na benzinskoj pumpi u Nikšiću, dva muškarca uhapšena

U pucnjavi je oštećen objekat i dva automobila

Fena

N. H.

3.9.2024

Nikšićanin Ivica Pajović uhapšen je zbog sumnje da je sinoć, pet minuta nakon ponoći, iz poluautomatske puške pucao u objekat benzinske pume u gradu pod Trebjesom, pišu crnogorske "Vijesti".

Prema saznanjima "Vijesti" u pucnjavi je oštećen objekat i dva automobila. Zbog istog incidenta uhapšena je i Ratko Raičević.

On je, prema saznanjima "Vijesti", bio je sa Pajovićem u automobilu iz kojeg je ovaj pucao u pravcu pumpe.

Iz Uprave policije kazali su da su od strane vlasnika benziske stanice obaviješteni da je neko ispalio više hitaca iz puške u pravcu objekta i vozila koja su bila parkirana, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu.

- Preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju rasvjetljavanja ovog događaja policijski službenici su odmah po zaprimanju prijave uspostavili blokadu navedenog područja, a nedugo zatim i locirali lica I.P. (37) i R.R. (40) kojom je prilikom kod I.P. pronađeno vatreno oružje – puška. Lica su dovedena u službene prostorije a vozilo u kojem su se nalazili je privremeno oduzeto - rekli su iz policije.

Prikupljanjem obavještenja policija je došla do saznanja da je neposredno prije pucnjave u objektu došlo do verbalnog sukoba između pomenutih lica i zaposlenih, nakon čega su Pajović i Raičević napustili objekat.

- Međutim, nedugo zatim oni su se vratili na lice mjesta i I.P. je iz puške ispalio više projektila u pravcu objekta benziske stanice i parkiranih vozila kojom je prilikom nastala materijalna šteta na objektu i vozilima, dok je na objektu došlo i do požara koji je lokalizovan od strane pripadnika Službe zaštite i spašavanja Nikšić - objašnjavaju iz policije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.