UŽAS U SAD

Mladić (22) iz BiH ubijen u Las Vegasu

Upucan je u automobilu dok je u subotu išao na posao

Nastradali Elvin Sejdinović. GoFundMe

prije 5 sati 30 minuta

Mladić, porijeklom iz BiH, preminuo je nakon što je pronađen upucan u slupanom vozilu u blizini područja Spring Valley, prema policiji Las Vegasa, piše američki portal 8 News Now.

Zadobio rane od vatrenog oružja

U subotu policija je reagirala na području South Decatur Boulevard i Sobb Avenue u blizini Sunset Roada nakon što se čulo nekoliko pucnjeva.

Kada su policajci stigli, pronašli su vozilo koje je udarilo u "fiksni objekt" . U vozilu je bio mladić koji je zadobio rane od vatrenog oružja, rekla je policija.

Muškarac je identificiran kao Elvin Sejdinović (22), i prebačen je u lokalnu bolnicu gdje je kasnije proglašen mrtvim.

Policija je zamolial da im se jave svi koji imaju bilo kakvu informaciju o ovom događaju da se jave Odjelu za umorstva LVMPD-a.

Na internet stranici GoFundMe, upućena je molba za prikipljanje sredstava za ukop.

Uživao je igrati košarku

- Porodica Sejdinović doživjela je tragičan gubitak kada je Elvin ubijen iz vatrenog oružja dok je išao na posao u subotu 5. pktobra 2024. Cijeli svijet cijele obitelji slomljen je ovim gnusnim zločinom. Bio je ljubazan sin, brat, unuk, nećak, ujak i prijatelj pun ljubavi. Bio je divno ljudsko biće koje su voljeli svi koji su ga poznavali. Bio je zabavna, spontana, avanturistička osoba. Uživao je igrati košarku i provoditi vrijeme okružen obitelji i prijateljima- navedeno je u objavi

Istrgnut je iz naših života prerano. Obitelj prolazi kroz nezamislivu bol i slomljeno srce.

Sva prikupljena sredstva ići će za troškove pokopa i pomoći u ponovnom proživljavanju financijskog stresa tokom ovog teškog vremena. Cijela obitelj jako cijeni svaku pomoć- napomenuli su. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.