AVAZ "SAZNAJE"

Novi detalji zločina u Tuzli: Kćerka zadavljena, majka se otrovala tabletama

Tužilaštvu dostavljeni nalazi obdukcije za obje preminule žene, kazao je za „Avaz“ Admir Arnautović portparol Tužilaštva TK

Kuća u kojoj je pronađeno tijelo kćerke. A. Bešić

prije 4 sata 35 minuta

Prije dva dana u naselju Rovine u Tušnju (Tuzla) pronađeno je tijelo majke za koju se nezvanično sumnja da je 7. oktobra oduzela život svojoj 31-godišnjoj kćerki u porodičnoj kući u tuzlanskom naselju Tušanj.

Admir Arnautović, portparol Tužilaštva Tuzlanskog kantona za portal „Avaza“ potvrdio je da su Tužilaštvu dostavljeni nalazi obdukcije za obje preminule osobe.

- U slučaju djevojke F.M (31) radi se o nasilnoj smrti koja je nastupila od posljedica davljenja. U slučaju mjene majke A. M. radi se o samoubistvu trovanjem tabletama. U toku su istražne radnje vezane za smrt obje osobe, te će biti urađena potrebna vještačenja kako bi se utvrdile sve okolnosti vezane za ove događaje - naveo je za „Avaz“ portparol Arnautović.

Kako je „Avaz“ ranije pisao, tijelo majke Ajše M. pronađeno je u šumarku iznad kuće, dok je njen suprug dan ranije u porodićnoj kući pronašao tijelo kćerke Fatime M. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.