BILI PRIJATELJI

"Avaz" otkriva: Detalji ubistva na Igmanu, "udario mu cuku kamenom, ovaj ga izbo nožem, poznaju se odranije"

Djevojka je bila s Kahvićem i odvukla ga u Hitnu gdje su konstatovali smrt

Incident se desio jučer. Avaz (Fotografija ne prikazuje stvarne događaje)

prije 3 sata 4 minute

Na putu prema Igmanu sinoć je ubijen tridesettrogodišnji Armin Kahvić, saznaje portal "Avaza". Policijski službenici MUP-a KS sinoć su uhapsili muškarca koji ga je izbo nožem.

Prema informacijama "Avaza", njih dvojica su bili prijatelji, ali su se posvađali.

Navodno je ubica šetao psa, kada je naišao Kahvić u automobilu. Svađali su se, pa je Kahvić kamenom udario psa koji ima povrede, pa je navodno nasrnuo i na njega i ovaj ga izbo nožem.

Djevojka je bila s Kahvićem i odvukla ga u Hitnu gdje su konstatovali smrt. Inače je Kahvić nekad davno privođen u akciji Meta zbog droge.

Podsjetimo, Zavod za hitnu medicinsku pomoć obavijestio je jučer Operativni centar MUP-a Kantona Sarajevo oko 18 sati da je u ovu zdravstvenu ustanovu dovezen muškarac sa povredama nanesenim oštrim predmetom, te da je nakon pokušaja pružanja ljekarske pomoći konstatovana smrt, saopćeno je iz MUP-a KS.

- Policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, na širem lokalitetu puta na planinu Igman, pod nadzorom Kantonalnog tužioca KTKS vrše uviđaj, te poduzimaju druge mjere i radnje s ciljem rasvjetljavanja svih okolnosti pod kojima je nastupila smrt 33-godišnjeg muškarca iz Sarajeva - naveli su iz MUP-a KS sinoć.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.