TUGA DO NEBA

Keli iz "Beverly Hillsa" dirljivim oproštajem od Brende sve je rasplakala: ''Bila je najjača osoba koju sam ikad upoznala...''

Smrt Šenen Doherti u šoku je ostavila sve koji su obožavali seriju Beverly Hills 90210

Brenda i Keli. Screenshot

D. H.

15.7.2024

Dženi Gart (Jennie Garth), najpoznatija po ulozi Keli (Kelly) u seriji Beverly Hills, srcedrapajućom porukom i starim fotografijama oprostila se od kolegice Šenen Doherti (Shannen Doherty) čija je smrt potresla Holivud.

Smrt Šenen Doherti u šoku je ostavila sve koji su obožavali seriju Beverly Hills 90210, a posebno su slomljene njene kolege.

Dženi Gart (Jennie Garth), koju javnost pamti kao Keli (Kelly) iz spomenute serije emotivnom porukom i starim fotografijama oprostila se od kolegice.

- Još uvijek procesuiram svoju ogromnu tugu zbog gubitka svoje dugogodišnje prijateljice Šenen, ženu koju sam često opisivala kao jednu od najjačih osoba koje sam ikada upoznala. Bila je hrabra, strastvena, odlučna, puna ljubavi i velikodušna. Nedostajat će mi i uvijek ću je duboko poštovati u srcu i sjećanju' - napisala je Dženi, a objava je dirnula 1,2 miliona pratitelja ove glumice.

Dženi i Šenen u Beverly Hillsu zajedno su glumile u seriji od 2008. do 2013. godine.

Šenen je preminula u subotu u 54. godini nakon teške borbe s rakom.

Šenen je dvije Sedmice prije smrti na Instagramu podijelila isječak iz svojeg podcasta "Let's Be Clear With Shannen Doherty", u kojem je progovorila o nadi.

- Prvi put ne znam koliko dugo ću biti na hemoterapiji i hoće li to biti tri mjeseca ili šest mjeseci ili ćemo za tri mjeseca shvatiti da ne funkcionira i ponovo promijeniti liječenje - ispričala je.

- To nije nešto što mogu predvidjeti. Nije nešto što moji doktori mogu predvidjeti i to je zastrašujuće. Iako je to velik poziv na buđenje, ima i pozitivnog. Pozitivno je da su se molekularne strukture stanica mog raka nedavno promijenile. To znači da postoji još protokola koje mogu isprobati - nastavila je.

Zadnji put je snimljena sredinom juna kad je već bilo vidljivo da je slabašna i mršavija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.