NA OKUPLJANJU

Prvo njeno pojavljivanje u javnosti: Donald Tramp i Melania razmijenili zagrljaje i poljupce

Melania je dobila pljesak dvorane te pozdravila sve okupljene s osmijehom

Donald i Melanija se drže za ruku. KIRO7

Z. K.

19.7.2024

Na okupljanju republikanaca na kojem je Donald Tramp (Trump) prihvatio treću republikansku predsjedničku nominaciju pojavila se i Melania Tramp. Trampova supruga, koju se u posljednje vrijeme rijetko može vidjeti u javnosti, pojavila se u crvenoj kombinaciji te razmijenila zagrljaje i poljupce s njim, a držali su se i za ruke.

- Duboko sam počašćen što mi se na ovom putovanju pridružila moja nevjerovatna supruga Melania. Hvala ti, Melania, i hvala ti za tvoje lijepo pismo Americi u kojem pozivaš na nacionalno jedinstvo. Očaralo je mnoge - poručio je Tramp supruzi s pozornice, osvrnuvši se na njeno pismo upućeno javnosti nakon pucnjave na Trampa.

Melania je zatim dobila pljesak dvorane te pozdravila sve okupljene s osmijehom.

O odnosu Melanije i Trumpa nagađa se svašta već godinama. Još otkad je on obnašao dužnost predsjednika SAD-a gomilale su se priče o navodnim poteškoćama u braku, hladnom odnosu pa čak i razvodu. To je uglavnom bilo potaknuto njihovim hladnim odnosom pred kamerama.

Naime, Melania je nekoliko puta snimljena kako, činilo se, odbija primiti Trampa za ruku. Ipak, čini se da su za ovaj događaj ipak odlučili pokazati bliskost. Melania i Tramp zajedno imaju 18-godišnjeg sina Barona (Barron).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.