KAZALIŠNI DANI

Predstave "Plava boja snijega" i "Prosidba" oduševile publiku u Vitezu

Inspirirani Čehovljevim opisivanjem mnogih karaktera, autentičnih i apsurdnih, odlučili su tri glavna lika oslikati tim crtama

Detalj iz predstave "Prosidba". GKM Vitez

Dž. V.

prije 21 sat 45 minuta

Proteklog vikenda na Kazališnim danima u Vitezu publika je uživala u dvije sjajne predstave, viteški glumci su izveli predstavu "Plava boja snijega", a članovi dramske skupine Gradske biblioteke Sombor nastupili su s predstavom "Prosidba".

Simpatije publike, posebno one najmlađe, prvo su osvojili mladi viteški glumci izvedbom predstave "Plava boja snijega". 

- Ova dječja predstava o dvoje zaljubljenih, jednoj velikoj šali i kraljevstvu po imenu Murabija pokazala je kako poraziti predrasude koje nam se nađu na putu - saopštili su iz Gradskog kazališta mladih (GKM) Vitez.

Čehovljeva komedija

Također, sjajnu igru prikazali su i članovi dramske skupine Gradske biblioteke Sombor, koji su odigrali predstavu "Prosidba".

Komedija Antona Pavloviča Čehova, sastavljena je od jednog čina, a u postavci glumački ansambl iz Sombora nije se zadržao na komediji situacije nastaloj izuzetnom tvrdoglavošću glavnih junaka.

Inspirirani Čehovljevim opisivanjem mnogih karaktera, autentičnih i apsurdnih, odlučili su tri glavna lika oslikati tim crtama.

Ansambl, u sastavu Mitra Veselinović, Danilo Grbić i Dušan Esapović, oduševio je publiku svojim izvanrednim nastupom, koja ih je nagradila gromoglasnim aplauzom i ovacijama, vraćajući glumce na bis više puta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.