POLICIJA PROVELA AKCIJU

U Budvi uhapšen državljanin Srbije zbog otmice vanbračne supruge koju je prethodno pretukao

Javila se majci u Pančevu koja je alarmirala policiju

Policija pronašla otetu djevojku. Facebook

B. C.

20.7.2024

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva su jučer obaviješteni od strane Odsjeka za medunarodnu operativnu policijsku saradnju Interpol - Europol - Sirene da je jedno lice u Pančevu prijavilo da njena ćerka, koja se nalazi u Crnoj Gori sa nevjenčanim suprugom, strahuje za svoj život, saopćeno je iz Uprave policije Crne Gore. 

Locirali automobil

Preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva su izvršili pretragu terena u odnosu na detalje iznijete u prijavi i locirali vozilo marke BMW, lice Đ.D. (32) iz Republike Srbije i oštećenu, koja je imala vidne povrede u predjelu glave i tijela.

Utvrđeno je da je pomenute povrede nanio Đ.D. primjenom grubog nasilja dok su se nalazili u porodičnoj kući u Pančevu, te da je, protivno njenoj volji, primjenom sile i prijetnje po njen život i tijelo, iz Pančeva doveo u Crnu Goru.

Ukazana ljekarska pomoć

Oštećena je upućena na ukazivanje ljekarske pomoći, te su od nje i Đ.D. u službenim prostorijama Odjeljenja bezbjednosti Budva prikupljena obavještenja na zapisnik.

Sa svim je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji se nakon uvida u spise predmeta izjasnio da se u radnjama Đ.D. stiču elementi krivičnog djela otmica.

Po nalogu postupajućeg tužioca Đ.D. je lišen slobode.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.