LIFESTYLE

Vjerujete li vi u snove: Ko ovo sanja, sreća ga prati

Avaz.ba

5.10.2017

Đavo

Ako đavo govori sa vama i izgleda prijateljski, bit ćete suočeni sa iskušenjima. Ako se borite sa njim, odoljet ćete iskušenjima. Juriti đavola predskazuje sreću. Bježati od đavola označava svađe i klevetanje. Ako vidite đavola u nekom koga znate, ta osoba možda pokušava da manipuliše vama.

Đak

Sanjati da ste đak predskazuje veselje. Vidjeti đaka, znači dobitak, naslijedstvo. Tući đaka, znači da će vas snaći velike brige.

Đubre

Iznošenje smeća simbolizuje odbacivanje sveg smeća koje vas sprečava da se ostvarite u životu. Iznošenje smeća simbolizuje odbacivanje svog smeća koje vas spriječava da u životu ostvarite uspjeh. Proći pored ili kroz smeće označava nadilaženje negativnih utjecaja i time otvora put ka sreći i uspjehu.

Đurđevak

Simbolizuje povratak sreće, čistoću srca, poniznost i sreću u ljubavi. Legenda o đurđevku govori da je ovaj cvijet nastao od Evinih suza kada je morala da napusti rajski vrt. Također, vjeruje  se da ovaj cvijet štiti od zlih sila.

Đubrište

Nesvjesni um vam možda govori da je vrijeme da napravite veliko spremanje u svojim mislima i osjećanjima da bi se napravilo više mjesta „u ormaru“. Đubrište može da bude simbol društvenog skandala ili neuspješnog poslovnog poduhvata. Ova vrsta sna je često dvosmislena, ali se obično smatra pozitivnim znakom. Ako u snu padate na gomilu smeća, da treba da razmislite o svojim starim navikama, predstavama i predrasudama.

Đubrivo

San o đubrivu za biljke označava nove izvore prihoda. Možda ste željni da naučite nešto novo i proširite svoje trenutno razumjevanje života. Možda ste završili sa potragom za mudrošću i samo pasivno čekate da vidite šta će da se desi. Vidjeti kako se đubrivo upotrebljava odnosi se na procese rasta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.