ŠAPAT ZVIJEZDA

Dnevni horoskop 2. juni: Rakove "puca" romantika, Ribe trebaju ispraviti greške iz prethodnih dana

Jarac će se najbolje osjećati kod kuće

Šta donosi dnevni horoskop. Društvene mreže

N. Aj.

2.6.2024

Pogledajte hoće li dnevni horoskop donijeti vašem znaku sreće.

Ovan

Tranzitni Mjesec u vašem znaku donosi potrebu da budete aktivni, da se vidite sa nekim osobama sa kojima se već izvjesno vrijeme dogovarate oko susreta. Moguće je da će vas nešto spriječiti u ostvarivanju baš svih vaših današnjih planova, prenosi ona.telegraf.rs.

Bik

Pokušavat ćete da ovaj dan iskoristite i da se opustite, ali se čini da ćete ipak morati da obavite obaveze na koje ste u prethodnim danima zaboravili. Nemojte biti nervozni prema onima sa kojima dolazite u kontakt, nisu vam oni krivi.

Blizanci

Tranzitni Mjesec u polju prijatelja, druženja govori da biste dan trebali da iskoristite da biste bili u društvu onih s kojima najviše volite da se družite i da provodite vrijeme. To se možda neće dopasti vašem emotivnom partneru, pogotovo ako ga stavite u drugi plan.

Rak

Za vas je današnji dan pravi trenutak da sa emotivnim partnerom odete na neko društveno dešavanje, da izađete malo iz kuće i opustite se u rasterećujućoj atmosferi. I dalje vas "puca" romantika, pa ćete htjeti da svom voljenom biću priredite lijepe momente.

Lav

Makar dio današnjeg dana odvojit ćete za razmišljanje o trenutnoj emotivnoj situaciji, kojom niste zadovoljni. Zato je danas dobar momenat da sa voljenom osobom napravite dobar plan i odete u "akciju". Opustite se, uživajte.

Djevica

Današnji dan Djevice će iskoristiti da obaveze koje u proteklom periodu nisu završile, konačno privedu kraju. Drugi dio dana je po vas bolji, jer vam donosi rasterećenje i bolju atmosferu, naročito u kontaktu s voljenom osobom.

Vaga

Tranzitni Mjesec u polju ozbiljnih emotivnih partnerstava govori o tome da će voljena osoba biti posebno raspoložena da vam pokloni svoju pažnju. Doduše, sve ovo vas može pomalo nervirati, jer vam neće ostavljati ni malo prostora za sebe.

Škorpija

Tranzitni Mjesec u polju svakodnevice govori da biste danas najradije proveli dan kod kuće, opušteni i rasterećeni od svih obaveza. No, čini se da ljudi s kojima ste u kontaktu imaju potpuno drugačije planove za vas, pa očekujte da vas izvuku iz kuće.

Strijelac

Tranzitni Mjesec u polju ljubavi, kreativnosti, djece, dobrog raspoloženja govori o tome da ćete provesti jedan rasterećujuć i opušten dan koji će vam u potpunosti prijati. Srest ćete se sa nekim ljudima sa kojima ste planirali, ali i sa nekima kojima niste.

Jarac

Tranzitni Mjesec u polju doma i porodice govori o tome da ćete se najbolje osjećati kod kuće, ili da će makar ukućani pokušavati da vas zadrže i malo "imaju" za sebe. Možda biste vi radije na neku drugu stranu, ali dajte onima koji vas vole malo svog prisustva.

Vodolija

Tranzitni Mjesec u polju komunikacije i dogovora pokazuje da je odličan dan da budete u pokretu, da budete aktivni i u kontaktu sa drugima. Iskoristite ovaj dan da biste se susreli s osobama koje su vam bitne i uživali u njihovom društvu.

Ribe

Tranzitni Mjesec u polju ličnih vrijednosti donijet će vam potrebu da budete u jačem kontaktu s osobama koje su vam bitne, bilo da su to ukućani, prijatelji ili emotivni partner. Potrudite se da ispravite neke greške iz prethodnih dana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.