NUMEROLOGIJA

Danas je magičan datum: Šta donosi "anđeoski niz 1010"

Sada je trenutak stvaranja dobre karme

Pojava ovih brojeva nagovještava velike promjene u životu. Facebook

E. Ag.

prije 4 dana


Danas je 10. oktobar i ovaj datum nazivaju „anđeoski niz 1010“, a donosi obilje ljubavi i dobro zdravlje.

Niz 1010 definitivno donosi radost na mnogim poljima, predstavlja cjelovitost i ukazuje na napredak na profesionalnom, ljubavnom i spiritualnom nivou. Ovaj niz brojeva podsjeća na ljepotu poklanjanja i pomaganja drugima. Sada je trenutak stvaranja dobre karme.

Životni put

Vjeruje se da niz brojeva 1010 predstavlja anđeoski niz koji daje određene smjernice na životnom putu. Pojava ovih brojeva nagovještava velike promjene u životu. Ove promjene se uglavnom odnose na to da ćete postati onakva osoba kakva ste oduvijek željeli da budete.

Spremni ste da "raskrčite" put svoje sudbine od negativnosti, mračnih sjećanja iz prošlosti i loše energije. Sada imate snagu i samopouzdanje da istražite sve skrivene uglove sopstvene duše. Kada bolje upoznate sebe, bit ćete spremniji da se suočite s brojnim izazovima.

Vjeruje se da niz brojeva 1010 donosi i lijepe mogućnosti kada je u pitanju romantičan život. Slobodna srca izlaze iz zone komfora i upoznaju zanimljive osobe. Ako ste u vezi, poželjet ćete da istražite nove granice erotske energije i produbite odnos s partnerom, piše B92.

Niz 1010 definitivno donosi radost na mnogim poljima, a naročito na poslovnom planu. Danas imate šansu da pokažete koliko vrijedite u svojoj profesiji i naplatite svoj trud mnogo više nego što ste očekivali.

U numerologiji se niz brojeva 10-10 zbraja i dobivanjem broja 20 privlači se dobro zdravlje i harmoničan život. Ovaj niz brojeva je naročito povoljan u numerologiji, jer predstavlja cjelovitost i ukazuje na napredak na profesionalnom, ljubavnom i spiritualnom nivou.

Dobre vibracije

Moguće je da vas u danima oko vladavine magičnog niza 1010 očekuje neko porodično slavlje poput vjenčanja ili rođenja deteta.

Broj 20 (10 + 10) u numerologiji simbol je nove ljubavi. Postoji šansa da je neko iz vašeg okruženja već dugo zaljubljen u vas, ali da vješto skriva osjećanja. Napravite prvi korak i ne plašite se odbijanja.

Univerzum je na vašoj strani! Univerzum nam stalno šalje dobre vibracije. Čišćenjem energetskog prostora, dokazat ćete da ih u potpunosti zaslužujete.

Ovaj niz brojeva podsjeća na ljepotu darivanja i pomaganja drugima. Sada je trenutak stvaranja dobre karme. Pomozite nekome u nevolji, podijelite s nekim svoju sreću i blagostanje i uvijek budite spremni da otvorenog srca prihvatite nove ljude i pomognete im da zaliječe rane na duši.

Krug dobrih djela je neraskidiva sila koja može donijeti divne stvari u budućnosti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.