MNOGI IZNENAĐENI

Amerikanka u Hrvatskoj unajmila jahtu na sedam dana: Jeftinije nego noć partijanja u Vegasu

Na TikToku je objavila nekoliko videa u kojima je otkrila kako je sve izgledalo

Jahtu unajmila sa 35 prijatelja. TikTok

E. Ag. / Dnevno.hr.

6.8.2024

Jadranska obala oduvijek je bila jedno od najpopularnijih regionalnih odredišta za ljetovanja, naročito za strance. Mnogi su nerijetko spremni izdvojiti znatne novce kako bi užitak doveli do maksimuma, a sve se redovno pokazuje i na društvenim mrežama. Isto je nedavno napravila i Amerikanka Kloi Ahle (Chloë) iz Filadelfije.

Dio svog ovogodišnjeg ljetnog odmora provela je u Hrvatskoj, i to ne na bilo kakav način. Kako je otkrila na društvenim mrežama, s ni manje ni više nego 35 svojih prijatelja na sedam dana unajmila je luksuznu jahtu. Na TikToku je objavila nekoliko videa na tu temu u kojima je otkrila kako je sve izgledalo.

Svoj plan započela je još u decembru prošle godine, kada su joj iz agencije ponudili znatan popust. Putovanje su naposljetku održali krajem maja, s početkom u Splitu i posjetama Korčuli, Dubrovniku i Hvaru.

- Htjeli smo da bude luksuzno, iako smo mogli proći i jeftinije. Niko od nas nije požalio - istaknula je Kloi.

@chloeahle just another day of being a delusional mba girlie 🥴🥂 #travelvlog #businessschool #whartonmba #CapCut ♬ Walking On A Dream - kalia ྀི


Priznala je kako sama ovo nikad ne bi mogla priuštiti, no da je ispalo super kada su trošak podijelili na 36 dijelova. Veliku većinu pratilaca zanimala je cijena ovakve avanture, što je ispalo oko 1.400 dolara iliti 1.280 eura po osobi. Osim smještaja i plovidbe, u cijenu su bili uključeni doručak i ručak te prijevoz do različitih jadranskih luka.

- Nipošto ne kažem da 1.400 dolara nije puno novca, no morate priznati da je za sedam dana na jahti u Hrvatskoj cijena razumna - pojasnila je Amerikanka. Jahta je sadržavala čak 18 spavaćih soba i isto toliko kupaonica, malu teretanu te džakuzi na gornjoj palubi, a sve to potaknulo je brojne komentare gledatelja.

- „I ja sam bila sedam dana na jahti u Hrvatskoj i uopće nije bilo luksuzno. Imala sam osjećaj kao da kampiram na brodu”, “Prvi korak: nabavi 35 prijatelja”, “Toliko košta najam u Majamiju na četiri sata”, “Nema šanse. Kako? To je tako jeftino”, “Jeftinije nego jedna noć partijanja u klubu u Vegasu”, pisali su jedni.

@chloeahle Replying to @three6nadia anything can happen when you’re delulu 🤭 #mba #mbatravel #croatiayachtweek #travelvlog #capcut #businessschool #croatiatravel ♬ Walking Around - Instrumental Version - Eldar Kedem

- “Jedna moja prijateljica je napravila isto i rekla je da je bilo nevjerovatno”, “Ne mogu stvoriti vibru sa 35 drugih ljudi. Previše različitih osobnosti”, “Daj pozovi i mene idući put”, “Uopće ne razmišljam o ovome za svoje vjenčanje”, “Kako da pronađem 35 ljudi s kojima ću unajmiti jahtu” - nadovezali su se drugi.

@chloeahle Replying to @AM no mistakes were made, and we’d do it again! 💅🏽🥂 #mba #mbatravel #croatiayachtweek #travelvlog #capcut #businessschool #croatiatravel ♬ Following the Sun - SUPER-Hi & NEEKA
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.