POPULARNI GLUMCI

Margot Robi i Tom Akerli očekuju prvo dijete: Prelijepa glumica pokazala stomak

Od samog početka sam bila zaljubljena u njega, ali nisam mislila da će ikada osjetiti isto prema meni - ranije je izjavila glumica

Margot i Tom. AP

Anadolija

7.7.2024

Margot Robi (Robbie), slavna glumica filma "Barbie", očekuje prvo dijete sa suprugom Tomom Akerlijem (Ackerley).

Prema američkom magazinu People, ova vijest potvrđena je iz nekoliko izvora, iako slavni par još uvijek nije zvanično komentarisao ovu informaciju.

Margot i Tom su se upoznali 2013. godine na setu filma "Suite Francaise", gdje je Tom bio asistent režisera. Prvo su bili dobri prijatelji, a kasnije je između njih procvjetala ljubav.

Margot i Tom. Platforma X

- Od samog početka sam bila zaljubljena u njega, ali nisam mislila da će ikada osjetiti isto prema meni - ranije je izjavila glumica, dodajući kako je ipak odlučila priznati svoje osjećaje prema njemu.

Par se vjenčao u decembru 2016. godine na privatnoj ceremoniji u Byron Bayu. Nedavno je Tom odgovorio na pitanje o njihovom balansiranju privatnog i poslovnog života u intervjuu za The Sunday Times.

- Proveli smo vrijeme zajedno 24 sata dnevno. Sve smo spojili - izjavio je Tom. Daily Mail je nedavno objavio fotografije njih dvoje na jezeru Como, gdje je Margot ponosno pokazala svoj trudnički stomak u kratkom topu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.