NETFLIX SERIJA

Nikol Kidmen dobila ulogu u novoj seriji prepunoj strasti

Za ljubitelje misterija i drame, The Perfect Couple donosi savršenu kombinaciju napetosti, glamura i intrige.

Nicole Kidman. Netflix

Dž. Vilajet

19.7.2024

Netflix je najavio premijeru nove mini-serije The Perfect Couple, zasnovane na bestseleru Elin Hilderbrand, koja obećava da će biti jedno od najuzbudljivijih serijskih iskustava ove jeseni.

U šest epizoda, radnja prati priču o naizgled savršenom venčanju koje se pretvara u noćnu moru kad na plaži bude pronađeno tijelo. Ono što je trebalo da bude glamurozno vjenčanje sezone na Nantaketu, pretvara se u složenu istragu u kojoj su svi gosti potencijalni osumnjičeni.

U središtu priče je Amelia Sacks koju tumači Eve Hewson, mlada koja se udaje u jednu od najbogatijih porodica Nantaketu. Nicole Kidman tumači ulogu Greer Garrison Winbury, majke mladoženje, dok Liev Schreiber igra oca, Taga Winburyja.

Seriju režira nagrađivana Susanne Bier, poznata po radu na hit serijama poput The Night Manager i The Undoing. Njen jedinstveni vizuelni stil i sposobnost da izvuče izvanredne izvedbe iz glumaca obećavaju da će The Perfect Couple biti vizuelna poslastica, ali i intenzivno emotivno iskustvo.

Za ljubitelje misterija i drame, The Perfect Couple donosi savršenu kombinaciju napetosti, glamura i intrige. Premijera je zakazana za 5. septembar ove godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.