HOLIVUDSKA ZVIJEZDA

Tom Kruz ima specijalni zadatak na Olimpijskim igrama: Uvijek spreman za vratolomije

Prema navodima svjetskih medija, Kruz je sam došao na ovu ideju i predložio je Olimpijskom komitetu

Slavni glumac još nije završio svoj boravak u Parizu. Instagram

E. Ag.

2.8.2024

Holivudska zvijezda Tom Kruz (Cruise), koji snima osmi nastavak “Nemoguće misije”, neposredno prije ceremonije otvaranja Olimpijskih igara primio je najveće priznanje Francuske.

Međutim, izgleda da slavni glumac još nije završio svoj boravak u Parizu i da sprema specijalno iznenađenje za cijeli svijet ili barem za one koji će gledati ceremoniju zatvaranja Olimpijskih igara.

Poznat kao neko ko i u 62. godini voli da izvodi vratolomije, to će uraditi i ovog puta naočigled cijelog svijeta.

Kako tvrde pojedini izvori, Kruz se mjesecima priprema za izvođenje padobranskog skoka tokom završne ceremonije, koja će biti održana 11. avgusta.

Navodni plan je da Kruz svoj “šou” započne tako što će se ljuljati s vrha stadiona “Stade de France” prije nego što stigne do svog prvog odredišta terena. Sve vrijeme držat će zvaničnu olimpijsku zastavu.

Olimpijski prijenos će zatim prijeći na dvominutni, unaprijed snimljeni segment koji prikazuje Kruza kako putuje do svoje sljedeće destinacije avionom, noseći olimpijsku zastavu iz Pariza u Los Anđeles. Zatim će iskočiti iz aviona i sletjeti na znak Holivuda.

Prema navodima svjetskih medija, Kruz je sam došao na ovu ideju i predložio je Olimpijskom komitetu.

Inače, ovo nije prvo “olimpijsko” iskustvo slavne holivudske zvijezde, on je 2004. godine pomogao u nošenju Olimpijskog plamena u Los Anđelesu, piše CDM.me.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.