HOLIVUD

Ono što je uradio Hoakin Finiks, malo bi koji glumac

Hoakin Finiks je razvio scenario za ovu detektivsku ljubavnu priču u saradnji s Hejnsom i Džonom Rejmondom

Hoakin Feniks. Facebook

E. T.

10.8.2024

Mediji izvještavaju da je oskarovac Hoakin Finiks odustao od uloge u filmu samo pet dana prije nego što je trebalo da započne snimanje.

Kako prenosi Varajeti, riječ je o neimenovanom gej ljubavnom filmu reditelja Tod Hejnsa, a snimanje je trebalo da započne uskoro u Meksiku.

Hoakin Finiks je razvio scenario za ovu detektivsku ljubavnu priču u saradnji s Hejnsom i Džonom Rejmondom, a izvor blizak produkciji za Varajeti je otkrio da je glumca uhvatila „velika trema“, prenosi Index.

S obzirom na to da snimanje samo što nije počelo, setovi su već bili pripremljeni u Gvadalahari. Mediji navode da je produkcija filma zavisila od Finiksa, a sada je cio projekat u opasnosti zbog njegove odluke da ipak u njemu ne glumi.

Varajeti prenosi da njihovi izvori tvrde da Finiksovu ulogu ne može da preuzme niko drugi. Filmska ekipa je sada bez posla i još uvijek treba da bude plaćena. Gubici bi mogli premašiti sedmocifreni iznos.

O filmu nije bilo otkriveno previše detalja, ali je reditelj Hejns u intervjuu za Varajeti 2023. godine najavio projekat kao ljubavnu priču između dva muškarca, koja se dešava 1930. godine i ima“eksplicitni seksualni sadržajem“.

Deni Ramirez, koji je igrao u filmu „Top Gan: Maverik“ dobio je ulogu partnera lika koga tumači Hoakin Finiks.

Ostaje da se vidi da li će nakon odlaska slavnog glumca film na kraju uopšte biti snimljen.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.