SAMI PRIZNALI

Ovi slavni parovi imali su društvo u krevetu: Demi Mur se pokajala, a jednom glumcu supruga je dovela tri žene

Lejdi Gaga nije htjela iznositi sočne detalje, ali je u intervjuu za radijski show 'Mojo in the Morning' otkrila da je to nešto s čim ima iskustva

Demi Mur i Ešton Kučer priznali da su imali odnose utroje. Instagram

E. Ag.

8.8.2024


Spolne odnose utroje, prema njihovim priznanjima, probali su mnogi slavni parovi. Neki su požalili, a drugima je to bilo redovno na „meniju“.

Demi Mur (Moore) je svojevremeno u svojim memoarima 'Inside Out' otkrila da su ona i bivši suprug Ešton Kučer (Ashton Kutcher) u krevetu ugostili treću osobu. Tim je iskustvom Ešton pokušavao opravdati svoj kasniji preljub, tvrdeći da mu je odnos utroje zamutio granice dozvoljenog i dao povoda da se upusti u izvanbračnu vezu.

Džejn Fonda (Jane Fonda) je pak u svojoj knjizi 'My Life So Far' otkrila da su ona i bivši suprug Rodžer Vadim (Roger) znali u krevetu imati goste, ponekad i više od jedne osobe te da je ponekad ona bila ta koja je inicirala takve odnose. Ipak, tvrdila je da je bila toliko dobra u skrivanju vlastitih emocija da na kraju uspjela samu sebe uvjeriti da je u tome uživala, no otkrila je da je to bio dio njenog života za koji bi joj ipak bilo draže da se nije dogodio.

Džejn Fonda se ne ponosi time. AP

Lejdi Gaga (Lady Gaga) nije htjela iznositi sočne detalje, ali je u intervjuu za radijski show 'Mojo in the Morning' otkrila da je to nešto s čim ima iskustva.

- Paa… možemo reći da jesam... Ne želim otkriti previše. Mogu samo priznati istinu - priznala je.

Lejdi Gaga nije htjela iznositi sočne detalje. Instagram

Dženi Molen (Jenny Mollen) priznala je u svojim memoarima da je suprugu Džejsonu Bigsu (Jason Biggs) za rođendanski poklon platila prostitutke. Iako je ta ideja zvučala dobro, Bigs, najpoznatiji kao nespretni junak Američke pite, doživio je sličan scenarij kao njegov lik. U pitanju su bile tri žene s kojima se susreo kroz tri dana, no Džejson nije uspio ispuniti misiju.

Rekao je da nijedna od njih nije imala interakciju s njegovom suprugom kakvoj se nadao, a vjerovatno nije pomoglo ni to što je njegova supruga ležala za to vrijeme na krevetu, jedući čips i smijući se.

Zahvaljujući reputaciji zločestog dečka, priznanje Rasele Branda (Russell Brand) za časopis Rolling Stone bilo je nešto što nikoga nije pretjerano iznenadilo. Otkrio je da je u jednoj fazi svog života u nekoliko navrata spavao istovremeno s jednom ženom i svojim prijateljem te priznao da to nikada nije završilo dobro.

Dženi Molen suprugu platila prostitutke. Instagram

I članica planetarno popularnog benda Spice Girls, Mel B, otkrila je kako je 'trojac' bio nešto što su ona i suprug Stiven Belafonte (Stephen) povremeno prakticirali.

- Ne mislim da je sramotno voljeti spolne odnose. Ne mislim ni da je sramotno eksperimentirati - dok god je ono što se događa nešto na što su partneri pristali - rekla je.

O razlozima zašto joj se to nije sviđalo progovorila je kasnije u podcastu 'Loveline with Amber Rose'.

- Tek smo postali par. Dogodilo se s njim i još jednom ženom i bilo je grozno. Mrzila sam to - otkrila je te dodala: 'Mislim da sam jako strastven ljubavnik i volim tu strast koja se događa jedan na jedan. Kod trojca, imala sam osjećaj kao da nema te strasti. Nema ljubljenja i valjanja po krevetu. Svi ti trenuci jednostavno ne postoje.

S obzirom na to da su se kasnije ružno razveli zbog preljuba i zlostavljanja, i kod njih se spolni odnosi u troje nisu pokazali kao dobra ideja.

Mel B povremeno tražila društvo. Facebook

Vil Smit (Will Smith) i Džejda Pinket Smit (Jada Pinkett Smith) već godinama imaju otvoren brak.

Otvoreno su svijetu dali do znanja kako je otvoreni brak nešto što im odgovara, no odnos utroje za Džejdu je bilo iskustvo koje nije imala želju ponoviti.

- Probala sam kada sam bila vrlo mlada. Nije mi se svidjelo jer nije bilo one razine intimnosti koju sam htjela. Probala sam jednom i to je bilo dovoljno da shvatim da to nije za mene - rekla je.

Vil Smit i Džejda imaju otvoren brak. Facebook

Malo je onih kojima se dogodilo ono što se dogodilo muzičaru Mobiju (Moby). Kako je priznao, na početku odnosa utroje s dvije prekrasne žene zaspao je, a probudilo ga je vlastito hrkanje, piše Stori.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.