OBJAVLJEN DATUM PREMIJERE

Izašao je trailer za prednastavak kultnog filma iz 60-ih: Mišljenja fanova podijeljena

Apartment 7A imat će premijeru na streaming-servisu Paramount+

Isječak iz filma. Screenshot / YouTube

E. T.

31.8.2024

Službeni trejler za psihološki triler Apartment 7A, koji je prednastavak kultnog klasika Rosemaryna beba iz 1968. Godine, objavio je Paramount plus.

Ovim klasikom proslavila se Mia Ferou (Farrow), dok je film režirala Natali Erika Džejms (Natalie James), koja je također radila na scenariju uz Kristijana Vajta (Christiana Whitea) i Skajlar Džejms (Skylar James).

Glavnu ulogu u filmu igra Džulija Gerner (Julia Garner), zvijezda serije Ozark, dobitnica tri Emmyja.

Sinopsis filma

Apartment 7A prati Teri (Terry), odnosno Gerner, ambicioznu mladu plesačicu iz Njujorka koja se nakon povrede preseli u luksuznu stambenu zgradu zvanu Bramford, u kojoj živi imućni stariji par Viest i Mekneli (Wiest i McNally). 

Kad joj komšija i brodvejski producent Stargis (Sturgess) ponudi novu priliku za slavu, Teri pristaje na njegovu ponudu, ali nije svjesna noćne more koja je čeka.

Producenti filma Apartment 7A su Džon Krasinski (John), Elison Seger (Allyson Seeger), Majkl Bej (Michael Bay), Endru Form (Andrew) i Bred Fuler (Brad Fuller).

Reakcije fanova

Iako su reakcije na YouTube-u većinom pozitivne, korisnici ostalih društvenih mreža malo su skeptični oko nadolazećeg prednastavka.

"Ne znam šta misliti o ovome. Nadao sam se da će prednastavak Rosemaryne bebe biti o historiji zgrade, ali ovo mi izgleda identično originalu, samo što ima drukčiju protagonisticu", napisao je prvi razočarani fan na Redditu.

"Ma dajte, ako već morate raditi spin-off Rosemaryne bebe, mogli ste se fokusirati na bilo koju drugu priču iz tog svijeta, a ne na lika čija nam je sudbina već poznata", dodao je drugi.

"Imao sam niska očekivanja i svejedno sam razočaran ovim trailerom", dodao je treći.

"Dat ću šansu ovom filmu zbog Dianne Wiest, već duže vrijeme nisam je vidio nigdje", napisao je fan koji je optimističniji oko filma.

"Upravo sam pogledao Archive 81, tako da sam spreman na još jednu jezivu zgradu punu članova kulta", dodao je drugi.

Apartment 7A imat će premijeru na streaming-servisu Paramount+ 27. septembra ove godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.