PREMIJERE

Glamurozna Nikol Kidman na Venecijanskom festivalu

Nikol je otvoreno progovorila o bojazni koju osjeća zbog reakcije javnosti na film "Baby girl"

Nikol Kidman. Instagram

I. B.

2.9.2024

Svaki dan na Venecijanskom filmskom festivalu je crveni tepih sa zvijezdama. Nakon Monike Beluči, Vinone Rajder i Jene Ortega za “Beetlejuice Beetlejuice” za Tima Bartona, Angeline Džoli za “Maria” Pabla Laraina, Nikol Kidman je bila ta koja je pozirala  fotografima.

Australijsko-američka zvijezda glavna je protagonistkinja u filmu “Babygirl” Haline Reijn. Glumica iz filma "Široko zatvorene oči" Stenlija Kjubrika ovog puta igra zajedno sa Harisom Dikinsonom, Antoniom Banderasom, Sofi Vajld, Ester Mekgregor. Ona glumi poslovnu ženu koja vidi kako njena karijera i njena porodica se raspada nakon njene preljubničke veze s muškarcem mlađim od nje.

Nikol Kidman. Instagram

Nikol je otvoreno progovorila o bojazni koju osjeća zbog reakcije javnosti na film. U intervjuu za "Vanity Fair", priznala je da nije sigurna da ima "hrabrosti" da gleda Babygirl tokom premijere na Venecijanskom filmskom festivalu.

- Ranije sam radila filmove koji su prilično eksponirajući, ali ništa slično ovome - priznala je, nazvavši Babygirl najeksponiranijim filmom u svojoj karijeri.

Nikol Kidman. Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.