PONOVO U SARAJEVU

Milena Vasić ekskluzivno za "Avaz": Uskoro počinje nastavak serijala "Na rubu pameti"

Ovo je veliki događaj za nas, kako bi svi mogli vidjeti šta smo napravili

Vasić: Rado viđen gost u Sarajevu. Avaz

20.9.2024


Večeras je na sceni Narodnog pozorišta Sarajevo izvedena predstava "Mihael Kolhas" po noveli pisca Hajnriha fon Klajsta u režiji Borisa Liješevića.

Glavna glumica predstave, Milena Vasić je ekskluzivno za "Avaz" najavila emitovanje sezone serije "Na rubu pameti" ali i otkrila detalje predstave.

- Drago mi je što sam u Sarajevu. Ovo je veliki događaj za nas, kako bi svi mogli vidjeti šta smo napravili. Predstava je priča o svima nama, ako mogu tako reći, o malim, običnim, poštenim i skromnim ljudima koji žele živjeti svoje normalne živote, a neko im to sprečava. 

Jedna politička birokratija, jedna politička nepravda, blokira put našem glavnom junaku i odatle počinje njegova strašna borba za pravdu koja, naravno, ima tragične posljedice. Ja kao supruga Mihaela Kolhasa, glavna junakinja, smo par koji razmišlja na isti način i ima isti cilj - rekla je Vasić.

Milena Vasić - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Vasić Sarajevo rado posjećuje, a sa nestrpljenjem čeka početak emitovanja “Na rubu pameti”, na kojem su radili prethodni period.

- Posjećujem Sarajevo dva do tri puta godišnje. Svaki put kada me produkcija pozove da snimam, to me uvijek veoma obraduje. 

Radili smo na filmu “Konak kod Hilmije”, a nakon toga smo imali nekoliko sezona serije na "Na rubu pameti", a otkrivam vam ekskluzivno da kreće sa emitovanjem za koji dan. Zaista jako volim Sarajevo i jako sam srećna kada god me pozovu da dođem - poručila je Vasić za "Avaz".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.