TUŽNO

Roditelji Darka Lazića grcaju u dugovima

Automobil vrijedan 35.000 eura uništen pjevačevom krivicom

Alo.rs

10.11.2018

Roditelji Darka Lazića u teškoj su materijalnoj situaciji, saznaje "Alo". Na sve moguće načine pokušavaju doći do novca, pa zovu redom ljude koji su poslovali s Darkom.

Ne znaju detalje dogovora 

Posljednji u nizu brojeva telefona koji su okrenuli tim povodom bio je broj čovjeka koji je Darku prodao automobil prošle godine, a kojim se slupao početkom ove godine, nakon čega ga je vratio vlasniku.

- Za Škodu Superb, koju je Darko kupio od jednog čovjeka prošle godine za dogovorenu sumu od 35.000 eura, pjevač je dao samo 12.000 eura. Ostatak je trebao isplatiti u ratama, međutim, nakon kratkog vremena, on je doživio saobraćajnu nesreću u kojoj je automobil uništen. Umjesto da isplati ostatak, on je policijskom službeniku vratio uništen automobil. Niti je dao preostalih 23.000 eura niti je ovaj vratio pjevaču onih 12.000 eura - saznaje "Alo!" od izvora bliskog Laziću.

Budući da roditelji folk pjevača Darka Lazića, Branka i Milan, ne znaju detalje dogovora između njihovog sina i prodavca Škode, oni su ga nazvali i upitali treba li možda on vratiti neke pare Darku, u ovom slučaju njima, pošto je on vezan za krevet. Čovjek je bio prilično šokiran budući da je automobil vrijedan 35.000 eura uništen Darkovom krivicom i više ne vrijedi kao nekad - saznaje "Alo!".

Lazićevi u lošoj materijalnoj situaciji

- Kada im je rekao da on Darku ne duguje ništa, naprotiv, da ovaj njemu treba nadoknaditi štetu, Darkov otac Milan se izvinio i prekinuo vezu - ispričao je za "Alo!" izvor blizak vlasniku Škode.

Podsjećanja radi, da su Lazićevi u lošoj finansijskoj situaciji, svjedoči i činjenica da su Darkovu još zakonitu suprugu Anu Sević zvali da pitaju šta se dešava s novcem od životnog osiguranja, o čemu je "Alo!" ekskluzivno pisao. Nakon što im je Ana rekla da je Darko izgubio 65.000 eura potencijalne premije, zbog toga što su mu u krvi pronađeni alkohol i nedozvoljene supstance, oni su zahtijevali da stanarina u iznosu od 150 eura od stana, koji je Darko dobio od "Granda", ubuduće ide njima.

- Oni su rekli Ani da su već kontaktirali stanarku i tražili joj da ubuduće njima daje tih 150 eura, a ne njoj, kako je do sada bio slučaj, jer nemaju novca. Kako su joj objasnili, zbog Darka dolaze dva puta dnevno iz Brestača u Beograd i u teškoj su materijalnoj situaciji - ispričao je tada za "Alo!" izvor blizak Lazićima.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.