ISKRENO

Špekulira se da se Dara Bubamara pomirila sa bivšim mužem: Ona otkrila u kakvom su odnosu

Pjevačica je otkrila da li u tim glasinama ima istine

Pjevačica je istakla i da trenutno ne postoji nijedan muškarac. Arhiv

Kurir.rs

8.2.2019

U medijima se već dugo špekulira da se Dara Bubamara pomirila sa svojim bivšim suprugom, sa kojim ima i sina, a pjevačica je otkrila da li u tim glasinama ima istine, prenosi Kurir.rs.

Ljudima u Srbiji nije jasan takav odnos, da te neko sa kim nisi godinama drži kao malo vode na dlanu. Mene Milan stvarno voli, poštuje i cijeni. To je možda ljudima nevjerovatno, ali izgleda da sam to zaslužila, izgleda da sam dobar čovjek. On meni puno pomaže, imam veliku podršku od njega, nije tu samo bitno materijalno. Mi ćemo cijeli život biti zajedno u smislu da nikad nećemo biti razdvojeni jer imamo predivnog sina, jako lijepo funkcioniramo, mi smo najbolji prijatelji - navela je Dara.

Pjevačica je istakla i da trenutno ne postoji nijedan muškarac koji možda da skrene njenu pažnju, s obzirom na to da je za jači pol u potpunosti nedostupna.

- Muškarci više ne mogu da dođu do mene, jer ja pjevam, snimam, imam obaveze oko Koste, jednostavno ne mogu da dođu do mene. Kosta ima deset godina, on je prepametan, sretna sam što imam takvog sina. Volim što je naslijedio od svega po malo, možda ne bih voljela da je sve naslijedio od mene - zaključila je Bubamara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.