NAJLUĐA NOĆ

"BH Telecom" pripremio novogodišnji program sa Halidom, Severinom, Vajtom...

Volim sve što dolazi iz Bosne i Hercegovine, poručila Severina

Sa press konferencije. I. Jakubović

Piše: L. Karahmet-Pujagić

13.12.2021

"Pozdravi staru i dočekaj  novu 2022. uz  MY TV" naziv je novogodišnjeg programa za korisnike  Moja TV i Moja web TV, koji priprema "BH Telecom".

Voditelji programa su Tarik Filipović i Helena Vuković, a tokom troiposatnog programa gledaoci će moći uživati u hitovima Severine, Halida Bešlića, Seida Memića Vajte te Lake i Mirele uz pratnju i muzičku produkciju Benda Dine Šukala i Adisa Sirbubala.

- Kad sam vidjela u scenariju da sam s Vajtom, piše da bi trebali pjevati "Apsolutno tvoj" od "Mirzinog jata", takav poziv se ne odbija. Permanentno sam pristala. Naime, oduvijek sam htjela upoznati Vajtu. Mi smo genijalan spoj. I da, pjevat ću prateće Halidu Bešliću. Ko bi rek'o čuda da se dese pa ću pjevati i duet s Tarikom Filipovićem. Ne smijem reći koju pjesmu pjevamo. Čestitke "BH Telecoomu" na ideji i ekipi na realizaciji. Vidimo se u Sarajevu. Volim sve što dolazi iz Bosne i Hercegovine... - izjavila je Severina na današnjoj press konferenciji u zgradi RTV Doma u Sarajevu te dodala da je sinoć u bh. prijestonici trčala po snijegu i jela ćevape.


Sa press konferencije. I. Jakubović

Generalni direktor Sedin Kahriman je podsjetio da je "BH Telecom" prošle godine imao najbolji novogodišnji program -"Novogodišnji show Dine Merlina".

- Odlučili smo i ove godine da nastavimo dobru praksu. Ovogodišnji program na MYTV se sastoji od tri i po sata odličnog revijalnog, koncertnog programa sa sa domaćim i regionalnim zvijezdama, ali i TV premijere filma Danisa Tanovića "Deset u pola" - rekao je između ostalog Kahriman.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.