LATINO DIVA

Džej Lo nikad izazovnija

U intervjuu za magazin Džej Lo se prisjetila perioda sa početka 2000-ih, kada je prvi put bila sa sadašnjim partnerom, holivudskim glumcem Ben Aflekom

Dženifer Lopez. Instagram

A. F.

12.2.2022

Dženifer (Jennifer) Lopez aktivno radi na promociji svog novog filma "Marry Me", ali je svakako već mjesecima u žiži javnosti zbog obnovljene romanse sa Ben Aflekom (Affleck).

Zato nije ni čudo što krasi naslovnicu martovskog izdanja kultnog magazina "Rolling Stone", a na fotografijama latino diva izgleda nevjerovatno seksi i čini nam se - bolje nego ikada!

Džej Lo je pozirala u crnom Balmain kombinezonu iz kolekcije za proljeće 2022. godine, a čitavo izdanje jeste jednostavno, ali je ultrazavodljivo i baš u stilu slavne 52-godišnjakinje - smjelo i pomalo bezobrazno.

Kombinezon krasi ogroman dekolte, koji seže i ispod pupka, naglasivši tako nage grudi lijepe pjevačice, a kao da to nije provokativno samo po sebi, ova kreacija izrezana je i sa strane, otkrivši malo gole kože i u predjelu struka.




Lopezova je pozirala i u senzualnom Herve Leger bodiju u boji kože koji je akcentovao njenu isklesanu figuru i sjajno oblikovane noge, a Džej Lo je još jednom dokazala da stari kao vino i da iz godine u godinu izgleda sve bolje.

U intervjuu za magazin Džej Lo se prisjetila perioda sa početka 2000-ih, kada je prvi put bila sa sadašnjim partnerom, holivudskim glumcem Ben Aflekom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.