SPREMAJU NOVU SERIJU

Megan Markl pokazala kako izgleda kada radi od kuće, svi pričaju o njenoj majici

Serija, na kojoj zajedno rade princ Hari i Opra Vinfri, bavi se mentalnim zdravljem, a pojavit će se na platformi Apple TV+

Princ Hari i Megna Markl. Agencije

Avaz.ba

13.2.2022


Megan Markl (Meghan Markle) nakratko se pojavila uz svog supruga, princa Harija (Harry) u najavi za nadolazeću Appleovu dokumentarnu seriju "The Me You Can't See". Serija, na kojoj zajedno rade princ Hari i Opra Vinfri (Oprah Winfrey), bavi se mentalnim zdravljem, a pojavit će se na platformi Apple TV+.

Pred kraj trailera pojavljuje se vojvotkinja od Saseksa (Sussex), koja se pridružuje suprugu u videopozivu. Za rad od kuće i snimanje izabrala je crne jednostavne hlače u koje je uvukla bijelu majicu s natpisom "Odgajanje budućnosti".

Majica je dizajn feministički nadahnute linije "Mama Merch" brenda Mère Soeur, što u prijevodu znači "majka, sestra". Poruka na njoj je oda često zanemarenom emocionalnom radu koji majke i majčinske figure preuzimaju na sebe u odgajanju sljedeće generacije. Osnivačica brenda na Instagramu je podijelila svoje uzbuđenje nakon što je vidjela da vojvotkinja od Saseksa nosi jedan od njenih dizajna.

-Oprostite, ali mozak će mi eksplodirati. Ako znate kako je i zašto moj brend nastao, onda ćete znati zašto sam sad pustila suzu radosnicu, napisala je Keri En Roberts (Carrie Anne Roberts.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.