BORBA ZA ZDRAVLJE

Zvijezda serije "Beverly Hills" proživljava teške dane: Bio sam prikovan za krevet

Brajan Ostin Grin posljednjih sedmica vodi bitku protiv ulceroznog kolitisa, hronične upalne bolesti crijeva

Brajan Ostin Grin. Agencije

L. K. P.

14.4.2022

Zvijezda planetarno popularne serije "Beverly Hills 90210" Brajan Ostin Grin (Brian Austin Green) posljednjih sedmica vodi bitku protiv ulceroznog kolitisa, hronične upalne bolesti crijeva.

Zbog toga se 48-godišnji glumac u posljednje vrijeme nije oglašavao na društvenim mrežama, a sada se vratio i u objavljenom videu otkrio šta mu se događalo u životu.



-Nestao sam s Instagrama na neko vrijeme. Posljednjih šest, šest i po sedmica borio sam se s ulceroznim kolitisom i to nije bilo nimalo zabavno. Užasan tajming, užasan, rekao je Grin i otkrio da je posljednjih sedmica bio prikovan za krevet.

Također se zahvalio i svojoj trudnoj djevojci Šarni Bardžes (Sharni Burgess), koja se brinula o njemu. Brajan, inače, ima 20-godišnjeg sina Kasiusa (Kassius) s Vanesom Marsil (Vanessa) Marcil), dok s glumicom Megan Foks (Fox) ima trojicu sinova. Sada će poznati glumac dobiti i peto dijete.

-Šarna je bila nevjerovatna. U šestom, sedmom mjesecu trudnoće brinula se za troje male djece jer sam ja neko vrijeme bio prikovan za krevet. Brinula se o meni. Nije se žalila, bila je predivna. Vrlo sam zahvalan što imam nekoga poput nje u svom životu, rekao je glumac.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.