ŠTIKLA 10 I PO CENTIMETARA

Megan Markl cipele sa vjenčanja nosi na svim svečanostima

Aquazurrin štikle, model Shiver rađene su po mjeri za njenu svadbenu svečanost u maju 2018. godine

Megan Markl. Agencije

L. K. P.

16.4.2022

Megan Markl (Meghan Markle) i princ Hari (Harry) privukli su mnogo pažnje na svečanosti uoči početka Invictus Igara u Nizozemskoj.

Riječ je o međunarodnom sportskom događaju za ranjene i bolesne aktivne vojnike, muškarce i žene, te veterane kojem je glavni cilj podržati njihov oporavak i rehabilitaciju, ali i pokazati poštovanje prema osobama koje služe svojoj zemlji na tako važan način.



Megan Markl u Nizozemskoj. Agencije

Megan i princ Harry na događanju su se pojavili u pratnji snimateljske ekipe s Netlfixa koja snima dokumentarac o slavnom paru.

Bivša holivudska glumica za ovu priliku odlučila se za djevičanski bijelo izdanje upotpunjeno decentnim zlatnim detaljima. Nosila je predimenzionirane hlače i nešto širi sako iz Valentinove nove kolekcije za proljeće/ljeto 2022. godine koje su sakrile njezinu ženstvenu siluetu.


Megan Markl i princ Hari. Agencije

Odabrala je i bijelu torbicu iz Valentina sa zlatnim lancem, elegantan sat iz Cartiera i nekoliko decentnih komada nakita. Bijelo odijelo sparila je s omiljenim parom Aquazurrinih štikli, modelom Shiver koje su rađene po mjeri za njenu svadbenu svečanost u maju 2018. godine.

Cipele italijanskog luksuznog brenda kombiniraju saten s mrežastim slojem, a dolaze s potpeticom od 10,5 centimetara. Ovo nije prvi put da je vojvotkinja nosila štikle sa svog vjenčanja. Isti model odabrala je i za dolazak na svadbu nećakinje princeze Dajane (Diana) Silije Mekorkodejl (Celia McCorquodale) i Džordža Vudhausa (George Woodhous) 2018. godine.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.