POJAVILA SE NENADANO

Megan Markl u Teksasu odala počast žrtvama masakra u osnovnoj školi

Supruga princa Harija stigla je u pratnji svog tjelohranitelja Albertoa Alvareza, koji je nekad štitio Majkla Džeksona

Megan Markl. AFP

L. K. P.

27.5.2022

Megan Markl (Meghan Markle) iznenada je, bez pratnje supruga princa Harija (Harry), došla u Teksas gdje je počinjen masakr u jednoj osnovnoj školi kako bi odala počast tragično preminulima.

Izgleda da je pucnjava u teksaškoj osnovnoj školi u kojoj je poginulo 19 djece i nekoliko odraslih osoba jako pogodila vojvotkinju koja se bez najave pojavila u blizini mjesta masakra.


Megan Markl. AFP

Stigla je na mjesto gdje su vlasti postavile križeve u znak svakog ubijenog djeteta i učitelja. Tamo je Meghan ostavila cvijeće i poklonila se svim preminulima.

Stigla je tajno, ali u tome nije uspjela jer su fotoreporteri bili svuda oko nje. Bez obzira na to Megan se nije osvrtala i nije djelovalo kao da joj to smeta.

Iako nije obavijestila medije da dolazi, Megan su pratile i određene kamere pa se pretpostavlja da je to dio njene produkcijske kuće "Archewell", te da se snimaju scene za nadolazeći dokumentarac na Netflixu.

Supruga princa Harija stigla je u pratnji svog tjelohranitelja Albertoa Alvareza, koji je nekad štitio Majkla Džeksona (Michael Jackson).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.