DRUGA SLUŽBENA FOTOGRAFIJA

Megan Markl i princ Hari objavili fotografiju kćerke Lilibet: Proslavila 1. rođendan u Londonu

Proslava se održala na imanju Vindzor

Lilibet. Agencije

L. K. P.

7.6.2022


Megan Markl (Meghan Markle) i princ Hari (Harry) objavili su fotografiju kćerke Lilibet na njen prvi rođendan, koji je djevojčica proslavila u Frogmore Cottageu tokom kraljicinog jubileja.

Hari i Megan priredili su u subotu vrtnu zabavu za Lilibet. Proslava se održala na imanju Vindzor, pišu britanski mediji. Crvenokosa Lilibet je za rođendansku fotografiju pozirala u plavoj haljinici i s bijelom mašnom u kosi.

Ovo je tek druga službena fotografija Lilibet otkad su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa objavili božićnu čestitku 23. decembra. Fotografiju Lilibet snimio je fotograf i prijatelj para Misan Hariman (Harriman), koji je prisustvovao rođendanskoj zabavi.


Lilibet su preko društvenih mreža rođendan čestitali članovi kraljevske porodice. Službeni Twitter profili britanske kraljice, princa Čarlsa (Charles) i princa Vilijama (William) gotovo istovremeno objavili su rođendanske poruke za djevojčicu.

Hari i Megan doputovali su u London na proslavu kraljičina platinastog jubileja.

Bilo je to njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u Velikoj Britaniji otkako su prije dvije godine napustili službene dužnosti i preselili se u Los Anđeles, a za to vrijeme njihov odnos s drugim članovima kraljevske porodice postao je napet.

Elizabeta nije upoznala svoju praunuku prije putovanja, a Bakingemska palača nije komentirala novinske izvještaje da su se sada konačno upoznale.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.