KRALJEVSKA PORODICA

Čitači s usana otkrili četiri riječi koje je Megan rekla Hariju na proslavi jubileja

Hariju je bilo teško "progutati" što je postao "drugi red Kraljevske porodice"

Markl i princ Hari: Bili skoro pa neprimjetni tokom kraljičinog platinastog jubileja. Agencije

A. Č.

9.6.2022

Megan Markl (Meghan Markle) i princ Hari (Harry) bili su gotovo neprimjetni tokom kraljičinog platinastog jubileja nakon raznih napetosti između bračnoga para i kraljevske porodice koje su se dogodile u posljednjih nekoliko godina.

Megan i Hari u petak su se pojavili u katedrali Svetog Pavla, sjedeći u drugome redu, nedaleko od ostatka kraljevske porodice, a stručnjak za čitanje s usana otkrio je prilično umirujuću rečenicu koju je Megan uputila Hariju tokom službe.

Naime, u jednom trenutku tokom 50-minutne ceremonije, Megan je rekla Hariju: "Da, bit će dobro".

Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa sjedili su nedaleko od princa Vilijama i njegove supruge Kate te Harijeva oca Čarlsa i njegove supruge Kamile. Dogovori su se navodno pripremali mjesecima te su bili posebno osmišljeni kako bi se spriječilo to da se Hari i princ Vilijam "suoče licem u lice".

- Kraljevska porodica je odlučila da neće biti fotografija koje bi mogle razotkriti neprijateljstvo između Harija i Vilijama , govori Ingrid Seward za Fabulous.

- Hariju je bilo teško "progutati" što je postao "drugi red Kraljevske porodice", dodaje.

Megan i Hari vratili su se u Kaliforniju prije nego što je završio kraljičin platinasti jubilej na što je izvor komentirao kako "nije bilo pompe, samo su otišli, ne zadržavajući se na kraljičinom platinastom jubileju".

Propustili su i zabavu koja se održavala u subotu navečer u Buckinghamskoj palači, gdje su Čarls i Vilijan održali nevjerojatne govore pred 120.000 ljudi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.