NOVI SUKOB

Ana Nikolić poručila kolegici: Prijović ne govori istinu

Ana je priložila i dokaz kada je koji koncert zakazan i istakla da joj ne smeta jer će svakako uživati sa svojom publikom

Kolegice u sukobu zbog datuma koncerta. Printscreen

E. A.

17.2.2023

Pjevačica Aleksandra Prijović je otkrila da ne minira koleginicu Anu Nikolić nakon što je krenulo da se polemiše da je namjerno zakazala Arenu sedam dana prije nje.

Naime, Ana Nikolić se sada oglasila na svom Instagramu i otkrila da njena koleginica ne govori istinu.

Ana je priložila i dokaz kada je koji koncert zakazan i istakla da joj ne smeta jer će svakako uživati sa svojom publikom.

- Dokaz da Prijovićeva ne govori istinu! Ovo je sa zvaničnog sajta "Štark" arene. Ne postoji najava za Aleksandrin koncert, a moj je zakazan još u decembru 2022. i puštene su ulaznice u prodaju. Meni ne smeta ona i njen koncert jer ću ja na svom uživati sa svojom publikom - napisala je Ana Nikolić.

Objava na društvenim mrežama. Instagram

Aleksandra je u svojoj izjavi također rekla da svako ima različitu publiku i da vjeruje da će i Ana napraviti atmosferu za pamćenje.

- Koncert u Areni sam zakazala prije godinu dana, ali nisam o tome javno pričala. Priče da sam htjela da miniram Anu nisu istinite. Naprotiv, Anu poštujem. Svaka od nas ima svoju publiku, pa sam sigurna da će kod obje biti sjajna atmosfera. Ne gradim karijeru na skandalima. Ako publika ne voli moje pjesme, nijedan skandal ovog svijeta mi neće pomoći - tvrdi pjevačica, a onda je otkrila kako se odlučila za 29. septembar.

- Prvo sam željela da održim koncert 22. septembra, na svoj rođendan. Ali taj termin je bio zauzet, pa sam pomjerila za sedam dana - rekla je Aleksandra za "Informer".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.