UZBURKALO JAVNOST

Dženan Lončarević ljut na komšije zbog izjava oko razvoda: Nakon raskida sa Semirom nije dolazio u Bijelo Polje

Žena živi kao što je i živjela, samo joj je onda, kada je sve odjeknulo, bilo svega preko glave pa se oglasila i reagovala, kaže komšija za Kurir

Dženan Lončarević. Antonio Ahel / ATAImages / PIXSELL

Telegraf.rs / Kurir.rs

21.7.2024

Pjevač Dženan Lončarević je posljednjih mjeseci pod medijskom lupom zbog razvoda od supruge Samire Lončarević nakon 25 godina braka, piše Telegraf.rs. 

Semira je nedavno otkrila da je pjevač 15 godina bio u paralelnoj vezi. Dženanova još uvijek zakonita supruga živi u porodičnom domu u Prijepolju, a kako se navodilo, Dženan u Beogradu živi s ljepšom polovinom. Kako navode komšije iz Prijepolja, Dženan se od vijesti o razvodu nije pojavljivao u porodičnom domu.

- Dženan nije bio ovdje otkako se sve izdešavalo. Mi ne smijemo ništa više da pričamo, svima nam je zamjerio što smo onda kada se sve ono dešavalo govorili za medije. Tako su nam prenijeli, nije nam on lično rekao, jer nije ni bio ovdje - rekao je sagovornik, pa je kratko objasnio kako je sada pjevačeva porodica.

- Sve je okej. Oni su i mnogo prije svega ovoga živjeli bez njegovog svakodnevnog boravka u kući, pa im ni ovo nije velika promjena. Mnogo slabije komuniciraju sa svima nama od tada, "zdravo, zdravo" i to je to. Viđamo mu bivšu ženu, sve je okej i s njom. Žena živi kao što je i živjela, samo joj je onda, kada je sve odjeknulo, bilo svega preko glave pa se oglasila i reagovala - rekao je komšija za Kurir.

Inače, Samira tvrdi da suprug želi da je izbaci iz kuće u Prijepolju.

- Jedino tržim da se poštuje zakon u svemu ovome, ne tražim ništa više. Ipak sam radnik tog suda, vodim krivičnu pisarnicu i znam kako sve ide. Tražim da se zakažu predmeti koji su prije mene ako su hitni pa moj. Da li će da bude sutra, prekosutra ili za mjesec dana, samo da ide po zakonu. On i njegov pravni tim sada urgiraju sa svih strana da se to ubrza. Najveći problem je imovina, doživjela sam da poslije 25 godina braka hoće da me izbaci iz kuće. Ja bih odmah potpisala zahtjev za razvod braka, ali je problem imovina, zato što je sve što je kupovao stavljao na ime njegove majke. Sad je kupio stan u Beogradu na ime te žene, na njeno ime je stavio da ja ne bih mogla ništa da dobijem. U tome je problem - rekla je ona za Telegraf.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.