POPULARNA PJEVAČICA

Barbara Bobak za "Dnevni avaz": Ne volim nikakve klišeje

Volim da priređujem iznenađenja dragim ljudima, lijepo je i meni kada me neko iznenadi, ali ja baš volim personalizovane poklone, kazala je Bobak

Barbara Bobak. Instagram

prije 4 dana

Popularna pjevačica Barbara Bobak govorila je za "Dnevni avaz" o koncertu kolegice Tee Tairović i novim projektima.

Ona je u razgovoru otkrila kako je došla na ideju da iznenadi kolegicu Teu Tairović. Barbara je bila gost njenog koncerta, pa je odlučila da joj priredi orginalno iznenađenje. Bobak je na scenu izvela Sunđer Boba i Patrika, a Tea ne krije da su joj baš oni omiljeni crtani likovi. 

- Došla sam na ideju tako što joj je to omiljeni crtani i u dogovoru sa svojim PR timom htjeli smo da napravimo njoj neko iznenađenje i da se malo nasmije, da se publika nasmije, jer znam koliko joj je stresno bilo i koliko se trudila, koliko je bila opterećena da to sve dobro prođe, pa čisto sam htjela da unesem malo smijeha - kazala je Bobak.

Barbara Bobak. Instagram

S obzirom da na Barbarinim koncertima publika i gosti često pripremaju iznenađenja, otkrila nam je da li više voli da joj pripreme iznenađenja ili ipak više voli da ona iznenađenja organizuje za druge. 

- Volim i jedno i drugo. Volim da priređujem iznenađenja dragim ljudima, lijepo je i meni kada me neko iznenadi, ali ja baš volim personalizovane poklone. Ne volim nikakve klišeje. Ako neko mene hoće da iznenadi mora da se potrudi da to bude baš nešto lično - izjavila je Bobak. 

Za svaki njen nastup se traži karta više, a i prethodni album je doživio veliki uspjeh, Barbara je otkrila šta to publika od nje može očekivati u narednom periodu.

- Ja već uveliko radim na novim projektima. Publika može svašta da očekuje, ali neću još ništa da otkrivam, jer moj tim i ja nismo još uvijek sigurni na koji način ćemo da plasiramo sve to što imamo. Svašta se nešto sprema, ali polako - poručila je ona. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.