PROMIJENILA SE

Emina Jahović priznala da je bila loš poslodavac: "Otpuštala sam saradnike ako me poprijeko pogledaju"

Sada je, kako kaže, postala bolja osoba prema drugima

Instagram

I. B.

prije 4 dana

Emina Jahović, poznata pjevačica, priznala je da je bila loš poslodavac, ali da ju je pandemija koronavirusa natjerala na promjene. Sada je, kako kaže, postala bolja osoba prema drugima.

-Teško sam se izborila sa koronom, bolest me je učinila jačom ženom, ali i boljim čovjekom. Smanjila sam krug prijatelja, postala mudrija, saosjećajnija, osoba koja ima razumijevanja za druge - ispričala je Jahović.

- Ljubaznija sam prema ljudima i trudim se da se stavim u njihov položaj. Ranije sam otpuštala saradnike samo ako me poprijeko pogledaju, ali sada to više ne radim. Naučila sam da kontrolišem svoj ego - rekla je jednom prilikom.

Podsjetimo, Emina se razvela od turske muzičke zvijezde Mustafe Sandala sa kojim ima dva sina, te je i s njim jedno vrijeme vodila bitku zbog alimentacije. Sada je već duže vrijeme sama, pa je na pitanje vjeruje li da se suprotnosti privlače, odgovorila:

- Odakle to da se suprotnosti privlače? Ja ne znam ko to priča. Kombinacija je ok, ali suprotnosti, to ne ide - smatra ona, pa dodaje:

- Mislim žena kao umjetnik, slobodna duša i tako to, a muškarac radi u banci. Oni ne mogu. Oni nemaju vrijeme spavanja u isto vrijeme, bioritam im je drugačiji i onda je to stvarno veliko mučenje - kazala je Emina.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.