ROĐENDAN VOGUEA

Ana Ivanović zablistala u srebrnoj haljini: Bila u društvu najmoćnije žene modnog svijeta

Prije dvije večeri u Njemačkoj je održana proslava 45. rođendana magazina „Vogue“

Ana Ivanović. Instagram

S. Č.

24.9.2024

Jedna od najpoznatijih teniserki Ana Ivanović sve je ostavila bez teksta kada je na prestižnom modnom događaju pozirala u društvu jedne od najznačajnijih žena u svijetu mode.

Naime, prije dvije večeri u Njemačkoj je održana 45. proslava rođendana magazina „Vogue“. Ova proslava je bila savršena prilika da se okupe najveće ličnosti iz svijeta mode, kao i mnogobrojne zvijezde kojima je moda velika ljubav.

Među poznatima se pronašla i teniserka Ana Ivanović, a ona je ovom prilikom pozirala na crvenom tepihu sa najmoćnijom ženom u svijetu mode, Anom Vintur (Anna Wintour).

Ana Ivanović. Instagram

Ana je ovom prilikom zablistala u dugoj haljini srebrne boje sa šljokicama koja je na samom vrhu imala veliku ružu. Gola leđa su bila dio kroja, kao i veliki razrez na zadnjem dijelu haljine.

Ana je svakako ostavila veliki utisak na ovom događaju, a svoju eleganciju još jednom je pokazala i Ana Vintur. Ona je ovom prilikom pozirala u dugih zelenoj, cvjetnoj haljini kratkih rukava, koju je upotpunila sa crnim kaišem i efektnim ogrlicama, a na glavi je imala velike crne naočare.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.