POP-PRINCEZA

Uskoro izlaze memoari Britni Spirs, pjevačica poručila: Bolje da vam se svidi

Izdavačka kuća "Gallery Books", dio Simon & Schustera, uspjela je, u navodno žestokoj konkurenciji, osigurati potencijalni megahit

Britni Spirs. AP

H. J. I.

12.7.2023

Pop pjevačica Britni Spirs (Britney Spears) oglasila na Instagramu, gdje objavila video u kojem najavljuje da će njena knjiga uskoro izaći.

- Naradila sam se za ovu knjigu, prošla sam kroz dosta terapije kako bi ona bila objavljena. Bolje da vam se svidi. Ako vam se ne svidi, i to je okej – poručila je Spirs u videu. 

Podsjećamo, njena autobiografija bit će objavljena 24. oktobra. Zvat će se "The Woman in Me", a na naslovnici je poznata crno-bijela fotografija Spirs u toplesu snimljena 2001. godine.

Naslovnica knjige Britni Spirs. Facebook

Izdavačka kuća "Gallery Books", dio Simon & Schustera, uspjela je, u navodno žestokoj konkurenciji, osigurati potencijalni megahit koji je dobio naslov po stihovima iz Britnine pjesme "I‘m Not a Girl, Not Yet a Woman".

- Njeno uvjerljivo svjedočenje na sudu potreslo je svijet, promijenilo zakone i pokazalo njenu inspirativnu snagu i hrabrost - rekla je potpredsjednica "Gallery Booksa" Dženifer Bergstrom (Jennifer) za magazin "People".

- Ne sumnjam da će njeni memoari imati sličan utjecaj. Bit će izdavački događaj godine. Ne možemo biti ponosniji što smo joj pomogli da napokon podijeli svoju priču.

Podsjećamo, pop-princeza izborila se u novembru 2021. godine za ukidanje skrbništva i završila 13-godišnju fazu života u kojoj je svaki segment, od finansija do odjeće, kontrolirao njen otac Džejmi Spirs (Jamie Spears). 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.